Valla 15 senedir bakıyorum ben. şu an 2 kuşum var, başını okşayınca seviyorlar birde sen istersen yıkayamazsın kovaya su koyuyorum kendi içinde yıkıyor zaten kendini. Meyveli yemleri çok sever ballı kraker özellikle ama özellikle kuşçudann almanı öneririm. Su vitamin ek takviyesi kullanıyorum ara sıra bağırsak güçlendirici ilaçları var ondan haftada 1 2 kez kullanırım. ☺Bununla birlikte uzun ömür versin rabbim inşallah kuş kumu kullanıyorum, siyah çekirdek tarzında ince yemlerden var onları da severler. Son olarak cereyan yapacak yerden uzak tut yoksa ölür. 8 sene önce ki bebeğimi öyle kaybettim cereyanda kaldı boynunda yara çıktı bende bilmedim şampuan ile yıkadım 3 saat sonra vedat etti 😔 rabbim affetsin cahillik işte.
@musicalower1 sen ona nasıl gelirsen o sana öyle gelir çok sıkmadan nazik sev. Sürekli kafeste hapis etmesin hayvan. Önce sana alışması lazım nazik ol yeter hava sev bunu hissedince kaçmaz zaten. Evin içinde ucurt 30 dk bile olsa çok önemli yoksa karnından yağlanma olur. Hicbir ilaç da geçirmiyor onu. Kafesin kapısı açık kalsın güven geliyor onlara evin içini turlar arada geri kafese giriyor zaten.😊
Beslemedıgım kus kalmadı desem yerıdır Genıs caplı kus haznem var. Aynı zmanda uretımcıyım
Puf noktası derken genellıkle dıkkat ıle baslayan bır arkadaslık olmalı evcıllerın genel durumlarını hep gozlem altında tutmak lazım oncelıkle belırtmek lazım kı tek kus herzaman sahıbıne daha caok alısır ve konusma yetısını daha kısa zamanda genısletır. Kusa cesıtlı yemler verılmelı bunlar ne olmalı
Ekmeksız Muhabbet kusu yemı ,
Kanarya yemı ,
Dal darı ,
kenevır,
Yulaf
, Bugday cımlendırme,
yumurta maması ,
Sebze ve meyveler
24 Saate bır suyu degısmelı
BAnyo ımkanı saglanmalı
KAbarıklık uyuklama ve zayıflama halınde kusa ayrı ılgı gosterıp ılac verılmelı
Ayyyy çok tatlı çok sevimliler ya yiceeem Bende bu soruyu sormuştum yani buna benzer İlgi, sevgi , yem, su ve taşları , vitaminleri olurmuş ve korkutmamak ve banyosuda önemliymiş ve kafes temizliği ve yem temizliği abuuuu neymiş bu ya kucucuk ama on tane iş sjsjsjsj 😊😅😅
İlk öncelikle bünyeleri çok zayıftır ufak bı soğuk çarpsın hemen ishal olurlar onun için sıcak ortamda bulunmalilar. Asiri duygusal ve ilgi beklerler. Benim minik kuşum da şu an omzumda selamı var sizlere 😅😊
En İyi Kız Görüşleri