Gonzales hamster alacağım bu hafta içinde bilgisi olan var mı hamsterlar hakkında, ben kendi çapımda İnternetten araştırmalar yaptım fakat burdan da deneyimi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim..
Öncelikle kesinlikle kaptan su vermeyin içine düşüyorlar. Kafesini pamukla doldurmayın çok kaşınıyor. Hem çişini yaptığında hemen emiyor ortam çok cıvık oluyor. Talaş kullanın kafesi için (Askerdeyken komutanın vardı, talaş kullanıyordu hep) En cok sevdikleri şey fındık, fıstıktır ama çabuk bıkıyorlar. Kafesin içine kadifemsi birşey koyarsanız onu yuvasına taşır ve onunla uyur. Sadece kuru gıda verirseniz hayvanın ömrü uzun sürmez. havuç, bezelye ve patates garnitürü verin. Kafesin dışına çıkardığınızda dikkatli olun bir kaybolursa bir daha bulamazsınız.
gonzales hemster elds dolaşıyor durduğu yere dışkısını bırakıyor suriyeli hemsterı tavsiye ederim çok cana yakın ve sözlerini dinliyorlar seninle uyuyabiliyorlar.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Öncelikle kesinlikle kaptan su vermeyin içine düşüyorlar. Kafesini pamukla doldurmayın çok kaşınıyor. Hem çişini yaptığında hemen emiyor ortam çok cıvık oluyor. Talaş kullanın kafesi için (Askerdeyken komutanın vardı, talaş kullanıyordu hep)
En cok sevdikleri şey fındık, fıstıktır ama çabuk bıkıyorlar. Kafesin içine kadifemsi birşey koyarsanız onu yuvasına taşır ve onunla uyur. Sadece kuru gıda verirseniz hayvanın ömrü uzun sürmez. havuç, bezelye ve patates garnitürü verin. Kafesin dışına çıkardığınızda dikkatli olun bir kaybolursa bir daha bulamazsınız.
gonzales hemster elds dolaşıyor durduğu yere dışkısını bırakıyor suriyeli hemsterı tavsiye ederim çok cana yakın ve sözlerini dinliyorlar seninle uyuyabiliyorlar.
gonzales elde dolaşmıyo ısırıyor yazıcaktım*"