Şimdi evde yapabileceğim bişey var mı onu söyleyin
Kedim yemek yemiyor su içmiyor aşırı keyifsiz oyun oynamıyor veteriner çok uzak ve arabam yok ne yapabilirim?
Şimdi evde yapabileceğim bişey var mı onu söyleyin

daha önce götürdüğün veterinerin telefonu varsa ona bi sor bu durum ne kadardır sürüyor 1 gün felansa telaşa gerek yok. su içmesinden emin ol bide götür dibine içir
Cevap
3Cevap
Bence internetten veteriner numarası alıp sor en azından insansa ne yapman gerektiğini söylerler
Bi tanıdığınızın arabası varsa mutlaka götürmelisiniz, götürme şansınız yoksa da arayabilirsiniz. Büyük ihtimalle hasta olmuş kuzucuk.
Arabaya aileden birinden başkasını almıyorlar köy de uzak taksi gelmiyor
Anladım. O zaman veterinerin numarasını bulup aramalısınız. Daha kötü olur çünkü. Sevdiği yemek falan yok mu yaş mama vs. Bari az bişey yesin.
Ölürse eğer en azından gömebilirsin.
Allah korusun o nasıl bir laf?
Allah korusun da öyle koltuk üstünde uyutan, çaresini aramayana da uhrevi bir güç ile Allah korumaz. Allah korusun diyorsun ama uzak diye bir "canı" veterinere götürmüyorsun. Vebali sendedir, Allah da neyi koruyup neye karar vereceğini çok iyi bilir.
Ya neyle götüreyim deli misin? 6saat yürüyerek. Arabam yok köye taksi gelmiyor otobüs de yok ışınlanayım mı? Çok mu zekisin veterinere götürmüş alkışlayalım mı zekanı? Ben bunu düşünemez miydim?
Düşünmek mesele değil, yapmak mesele. Boş konuşup da duyar kasmayın. Kar yollarınızı kapatmadığına göre her türlü götürebilirsiniz. İnternetiniz var ise Doğu'da Hakkari'nin en ücra köylerinde yaşamıyorsunuz demektir.
Sen de biraz zeki olabilirsin ya da olmayı deneyebilirsin. Hastaneler, doktorlar ve veterinerler neden var? Bİr insan bu şekilde hasta olduğunda "evde yapabileceğimiz bir şey var mı diye soruyor musun?". Evde yapılacak bir şey olmadığı için sana veterinere götür deniliyor, buna da kafan basmıyor mu?
İnanki hayatımda senin kadar canım birini daha görmedim. Şimdi def olup gidebilirsin aptal
Bence hemen götür yazık. Internetten size yakın veteriner numarası bul ara sor
Yoookkk köyde yaşıyorum ben şehirde tek bir veteriner var o da 2,5 saat uzaklıkta
Birinden yardım iste yazık ama allah korusun ölür aç susuz
Hasta veterinere götürmelisin
Yemezsen arkandan ağlar de
Komik misin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?