Nereden başlasam bilemedim. Neyse başlayayım. Köpeğim Yorkshire Terrier. Bize geldiğinde 3 aylık falandı. Oynadığımız ilk günlerde elimi ısırmaya çalışıyordu ben de seviyordum falan. Bir baktım hayvan tutmuş elimi dayamaya çalışıyor. Sinirlendim ve kalktım. Ardından bir baktım hayvan bacağıma dayıyor. Bacağımı salladım ama küçük olduğu için biraz fırladı. Sonra işte üzüldüm ne yapsam diye düşündüm. Her şey böyle başladı. Tek sorun hayvan ergen bile değildi. Aklınıza gelebilecek her şeye dayamaya çalışıyor. Geçenlerde ufak bir kağıda dayamaya çalışıyordu. Tuvalet için pedi olmasına rağmen tam kapımın önüne yapıyordu ve her gün etrafa rastgele yaptığı tuvaletlerini temizlemekten yorulunca kafes aldım ve artık onun içinde beslemeye devam ettim. (Tabii ki gün içerisinde çıkartıyorum ama genelde kafeste duruyordu) Şimdiki zamana dönecek olursak, ben kızdıktan sonra dayamayı kesti ama nedense hala elimi ısırıyor oyun oynarken bile hırlıyor. Kafesten çıkardım onu. Yine her tarafa işemeye başladı. Ben de tekrar koydum artık. Günde 3 kez dışarı çıkarsam da (2 saat durduğum bile oluyor tuvaleti için) halen etrafa yapıyor ve ben bu şartlar altında onu kafesten çıkaramam. Gerçekten ne yapacağımı bilemiyorum artık sabır da yok zaten. Sahiplendirmek daha mı iyi olur onun için düşünüyorum ama çiş eğitimini tamamlayabilse etrafta rahatça gezinir... Ha bu arada onu saldığında yeni aldığım ve fiyatı pek uygun olmayan bilgisayarımı da kırdı etrafta koşmasından dolayı. Bilgisayar şarjdayken şarjın orada koşturup şarja takıldı ve bilgisayar düştü. Her neyse... Umarım sadece bilgisi olanlar yazar. Bilginiz yoksa lütfen yazmayın. Teşekkürler.
Güncellemeler
+1 yıl
Yazmayı unutmuşum ama farkındayım bilgisayarı şarjda bırakmamalıydım. İş işten geçti ne yapalım🤷🏻♀️
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer