Evcil Hayvanlar Tavşanım yanımdan ayrılmıyor ben gidince üzülüyor ne yapacağım 🥺? sanrense Takip Et Xper 1 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor iki aylık bir bebeğim var bir hafta dahi olmadı geleli Ama bilmiyorum çok tatlı ve akıllı Bir yere giderken peşimden geliyor odada yalnız bırakırsam üzülüyor geri gelince hemen bana geliyor 🥺Üzülmesi de beni üzüyor Güncellemeler+1 yıl Pp’de kendisini görebilirsinizz Güncellemeler+1 yıl Yahu bu çok güzel sıcacık hissediyorum onu görünce 🥺🥺 sanırım cidden bende anne gibi hissediyorum Tavşanım yanımdan ayrılmıyor ben gidince üzülüyor ne yapacağım 🥺? Cevapla Ayrılık Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
CᴇʜᴇɴɴᴇмᴅᴇкіVoᴅкᴀ Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kendini senin yanında huzurlu ve güvende hissediyodur belki 0 0 Yorumla
Cevepsizsorular Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 90% +1 yıl Seni Annesi sanıyor. Keşke daha büyük alsaydın 1 3 Yorumla sanrense +1 yıl 🥺🥺 2-8 haftalık arasında vardı sadece Yorumla Cevepsizsorular +1 yıl Ona bir arkadaş alabiliyorsan al 😔 Yorumla sanrense +1 yıl Şimdilik mümkün değil yakın zamanda bahçeli bir eve taşınınca kesinlikle alacağım Yorumla
lKARABEY Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Çok işer ama çok arkadaş canlısıdir 0 8 Yorumla sanrense +1 yıl Günde bir iki kez yapıyor annem sinirleniyor ama o da tatlığından kızamıyor lKARABEY +1 yıl O hayvan açtır imkansız öyle olamsi😒 sanrense +1 yıl Yoo bir sürü yemeği var sanrense +1 yıl Ayy acaba bir sorunu mu var veterinere mi götürsem lKARABEY +1 yıl Tavşan sürekli tuvalet yapar ne veriyoruz ona 😒 sanrense +1 yıl Hee topçuk yapıyor 😅😅 idrarını ikş kere falan yapıyor sadece lKARABEY +1 yıl Heee pis kokuyor o nasıl duruyon bende vaktim yılarca 😂 sanrense +1 yıl Olsunn ben de onu çocuğum olarak görüyorum 😅
yürüyenyıkıkk Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Yaaaa bana verseneeee 0 1 Yorumla sanrense +1 yıl Vermemm Yorumla
Jokeface Takip Et Master Yaş: 105 , eic 97% +1 yıl Güzel yahni olur senden diyip kulağını çek :d 0 1 Yorumla sanrense +1 yıl Ökz Yorumla
Boredo Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 95% +1 yıl Firina at gitsin 0 10 Yorumla sanrense +1 yıl -_- Yorumla imyourhope0 +1 yıl Çok özür dilerim biraz güldüm ama bu dediğiniz canilik 😃 Yorumla Boredo +1 yıl @imyourhope0 şaga sola işiyorsa atmak lazim eti guzel diyorlar. Ama onu yabani tavsan icin soyluyorlar herhalde😀🤣 Yorumla Boredo +1 yıl @sanrense oy cok tatliymis ya firina atilmaz o Yorumla sanrense +1 yıl Bana göre her hayvan tatlı sinek bile ama bu bilmiyorum hü ağlatmak istiyor beni 🥺 Yorumla Boredo +1 yıl Sinegin neresi tatli ya uykudan filam uyandiriyor silah olsa silahla vurrum sinegi o derece sevmiyorum. Ama tavsanini sevdim Yorumla sanrense +1 yıl Ben bazen bilerek aç kalmasınlar diye ısırtıyorum bilmiyorum hiçbirine zarar vermek istemiyorum 😅🥺 Yorumla Boredo +1 yıl Sen ne kadar merhametliymissin ya takdir edilesi Yorumla sanrense +1 yıl Teşekkür ederim 😅 Yorumla Boredo +1 yıl 😊🤗 Yorumla
buyruncenazenmzna Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl tavşan mı :) 0 17 Yorumla sanrense +1 yıl Evett Yorumla buyruncenazenmzna +1 yıl benmkimyanöda yatıyo, kolumu bacağımı yalıyodu Yorumla sanrense +1 yıl Hala yaşıyordur umarım Yorumla buyruncenazenmzna +1 yıl tabiki. ama yanmda yatmıyor artk, ayrı bi yere aldık Yorumla sanrense +1 yıl Anladımm peki seninki tuvalete alıştı mı ne kadar sğrede alışıyorlar Yorumla buyruncenazenmzna +1 yıl 2 kere evde yaptı, kakası zaten her yerde sürekki temzlyrm Yorumla buyruncenazenmzna +1 yıl toprak koy, hem o toprağı yer, hem de bi kere ysptığu yere alışır Yorumla sanrense +1 yıl Ahah anladım 😁 Teşekkürler ve merak edersen profil fotoğrafımda görebilirsin Yorumla sanrense +1 yıl Pekala tavsiyeni dinleyeceğim Yorumla buyruncenazenmzna +1 yıl süs bitkisi mi, neden öyle bi yerdr, eziyet çekiyor resmen Yorumla sanrense +1 yıl Hey ahajsha elbette değiş bir resim içindi elbette çekip hemen geri aldım asla öyle bir şey düşünmemm Yorumla buyruncenazenmzna +1 yıl sakın sakınnnetteki kafesler çok küçük geldi, kardeşim yaptı tahtadan Yorumla sanrense +1 yıl Biz ortalama bir şey aldık kapağı açık istediği gibi dolaşıyor internette evden dolaşırsa ömrü uzarmıl diye okudum o yüzden Yorumla buyruncenazenmzna +1 yıl yalnız kalınca depresyona giriyolarmş, eş al Yorumla sanrense +1 yıl O erkek erkek arkadaş alırsam sorun olur mu illa kız mı olması gerekşyor Yorumla sanrense +1 yıl Ve köpeğim falan var iyi oynuyorlar Yorumla buyruncenazenmzna +1 yıl bilemiyorum :( Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kendini senin yanında huzurlu ve güvende hissediyodur belki
Seni Annesi sanıyor. Keşke daha büyük alsaydın
🥺🥺 2-8 haftalık arasında vardı sadece
Ona bir arkadaş alabiliyorsan al 😔
Şimdilik mümkün değil yakın zamanda bahçeli bir eve taşınınca kesinlikle alacağım
Çok işer ama çok arkadaş canlısıdir
Günde bir iki kez yapıyor annem sinirleniyor ama o da tatlığından kızamıyor
O hayvan açtır imkansız öyle olamsi😒
Yoo bir sürü yemeği var
Ayy acaba bir sorunu mu var veterinere mi götürsem
Tavşan sürekli tuvalet yapar ne veriyoruz ona 😒
Hee topçuk yapıyor 😅😅 idrarını ikş kere falan yapıyor sadece
Heee pis kokuyor o nasıl duruyon bende vaktim yılarca 😂
Olsunn ben de onu çocuğum olarak görüyorum 😅
Yaaaa bana verseneeee
Vermemm
Güzel yahni olur senden diyip kulağını çek :d
Ökz
Firina at gitsin
-_-
Çok özür dilerim biraz güldüm ama bu dediğiniz canilik 😃
@imyourhope0 şaga sola işiyorsa atmak lazim eti guzel diyorlar. Ama onu yabani tavsan icin soyluyorlar herhalde😀🤣
@sanrense oy cok tatliymis ya firina atilmaz o
Bana göre her hayvan tatlı sinek bile ama bu bilmiyorum hü ağlatmak istiyor beni 🥺
Sinegin neresi tatli ya uykudan filam uyandiriyor silah olsa silahla vurrum sinegi o derece sevmiyorum. Ama tavsanini sevdim
Ben bazen bilerek aç kalmasınlar diye ısırtıyorum bilmiyorum hiçbirine zarar vermek istemiyorum 😅🥺
Sen ne kadar merhametliymissin ya takdir edilesi
Teşekkür ederim 😅
😊🤗
Gittiğin yere götür
tavşan mı :)
Evett
benmkimyanöda yatıyo, kolumu bacağımı yalıyodu
Hala yaşıyordur umarım
tabiki. ama yanmda yatmıyor artk, ayrı bi yere aldık
Anladımm peki seninki tuvalete alıştı mı ne kadar sğrede alışıyorlar
2 kere evde yaptı, kakası zaten her yerde sürekki temzlyrm
toprak koy, hem o toprağı yer, hem de bi kere ysptığu yere alışır
Ahah anladım 😁 Teşekkürler ve merak edersen profil fotoğrafımda görebilirsin
Pekala tavsiyeni dinleyeceğim
süs bitkisi mi, neden öyle bi yerdr, eziyet çekiyor resmen
Hey ahajsha elbette değiş bir resim içindi elbette çekip hemen geri aldım asla öyle bir şey düşünmemm
sakın sakınn
netteki kafesler çok küçük geldi, kardeşim yaptı tahtadan
Biz ortalama bir şey aldık kapağı açık istediği gibi dolaşıyor internette evden dolaşırsa ömrü uzarmıl diye okudum o yüzden
yalnız kalınca depresyona giriyolarmş, eş al
O erkek erkek arkadaş alırsam sorun olur mu illa kız mı olması gerekşyor
Ve köpeğim falan var iyi oynuyorlar
bilemiyorum :(