Kedim beni görünce salatalık görmüş gibi kaçıyor ve kendine yakinlaştırmiyor ama uyunca yamacımda uyor (hikayemiz:Ben bu güzelliği sokaktan sahiplendim sanirim 1,2 aylıktı ilk hayvan sahiplenişim biraz hamım hala veterine gittiktenden sora eve geldik ve iyi alıştı bana eve ilk hafte sonra bu güzellik elimi isirarak oynamaya başladı hala bu arada 1 ay daha olmadı sahiplendiğim bu gün tırnağın normal makasla kestim neyseki nereye kadar keseceğimi veterine göstermişti ama özel makasla kesmemi vurgulamamıştı (kedi makası diye bişeyin olduğundan bi haberdim) neyse ben biraz ham olduğum için araliksiz butun tirbaklarını zorla kestim neyseki bi sakatlık çıkmadı ama) gözleri doldunu görünce içim öyle yandıki şimdi elimi kaldirinca bile korkuyor ne yapa bilirim
Güncellemeler
+1 yıl
Artık yanimda bile uyumuyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Canını yakmissin ve tekrar yakmandan korkuyor. Elini onun başının biraz ustune koy ve onun sana yaklaşmasına fırsat ver
Hıyarlık yaptığın içindir
Neden tırnağını kestin ki
Yok artık tirkan kesdidiğim için linçleniyorum kedini tırnağı kesilir ya elim tırmık tırmık
Linç mi : D? Kendinde söylemişsin aslında bunu yazarken sorunu mu unuttun asfgfddsfg
Zorla hayvana istemediği bir şey yapmışsın senden uzak durma sebebi bu kim zorlanmaktan hoşlanır ki
Elinle mama ver ellerine alıştır yani
o imgeyi yok et. Hayvanın anasını ağlatmışsındır.
Yok çok sert tutmadım sadece kaçmasına izin verçedim tirnağını da kırmadım
Veterineri ara hemen gelin derse kediyi götür. Korkmuş senden belli. Onlarında psikolojisi var.
Güvenini kaybetmişsin. Tekrar kazanman gerek.
Nasıl