12 gün önce kısırlaştırılan kedim bugün şeffaf kustu?

Arkadaşlar 7 aylık kedim üzüm'ü 1 aylıkken sokakta sahiplenmiştim annesi yoktu:( 12 gün önce kısırlaştırmasını yaptırdım kızımın, veteriner estetik dikiş olduğunu ve dikişlerini yalamasında sakınca olmadığını söyledi. 4 gün önce neredeyse bu kısırlaştırma süreci bitmek üzereydi, fakat ben yemek yerken Üzüm'ün dikişlerini ağzıyla çekiştirdiğini gördüm gidip baktım ve dikiş bölgesi kanamıştı. Hemen koşup veterinere götürdüm, binde bir karşılaştığını kedimin değişik (!) olduğunu söyledi beyefendi... Enfeksiyon başlangıcıymış, zımba dikiş attı... Bu arada bu işlemler gerçekten kedinin canını çok yakıyor. Hiç miyavlamasını duymadığım kedimin bu kısırlaştırma sürecinde acıdan acı acı miyavlamalarını duydum ve bu gerçekten dünyanın en iğrenç şeyi :'( bu kısmı bu kadar uzatmamın sebebi ise en azından bu yazıyı okuyanlar da bilgi sahibi olur da kedinizin dikişli bölgesini yalamasına izin vermezsiniz. Veterinerler malum... Her neyse zımba dikiş atıldı ve 6 gün boyunca antibiyotik iğne yapılacağını söyledi. Bugün beşinci günü olacak, günlerdir gece nöbet tutuyorum zımbalı yeri yalamaması için... Bu gece üzüm kustu. Kusmuğu su gibiydi şeffaftı. Kumuna kustuğu için ve kustuktan hemen sonra üzerine kum attığı için kusmuğu inceleyemedim. Çok uzun yazdım okuyan olur mu bilemem ama sizce sorun ne olabilir? Veterineri defalarca aradım açmıyorlar... Sözde 24 saat açık! İsim vermiyorum ama bayağı da bilindik bir veteriner kliniği...
Güncellemeler
+1 yıl
Sabah veterinere götürdüm sorun olmadığını söyledi, antibiyotik iğnesi yapıldı son 2 gün daha iğne olacak, gelişmelerden haberdar ederim
12 gün önce kısırlaştırılan kedim bugün şeffaf kustu?