Köpeğim 2 aylık pincher ikide bir koltuğa çıkmak veya kucak istiyor indirmek istediğimde izin vermiyor ben onu indirmek istediğimde hırlamadan nasıl indirebilirim
Güncellemeler
+1 yıl
Ne yapayım koltuğa kucağa almayayım mi almadanda sevilmeski
Hahaha bende de pincher var bana çok düşkün evde tek ikimiz kalınca ders çalışmak için masaya oturduğumda geçiyor karşıma ağlayıp ilgi bekliyor E bende kıyamıyorum yanına gidip kucağıma alıp seviyorum 😅
Koltuğa değil de halılara çok yapıyordu yaptığı zaman kız ona ama fazla kızma kizarsan çok sonra senden kaçabilir Şu an 1 yaşında arada eve yaptığı oluyor o kadar
Koltuğa oturmak istediğinde oturtuyorum ama tuvaletini tutmasindan veya yapmasından canı sıklmasından korktuğum için yere oturtuyorum izin vermiyor hirlıyor ısırıyor ne yapmalıyım sen ne yapıyorsun?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bir köpeğe asla itaat etme. İlişkiyi dengeli kur. Havlasın veya hırlasın önemi yok. Bir çizgisi olsun.
Koltuğa oturmak istiyor oturtuyorum yere koymak istediğimde hırlıyor ne yapmalıyım
Çizgim nasıl olmalı?
Cesar millanın videolarını hiç izledin mi?
Evet köpeklere fısıldayan adam
Onun videolarını izleyebilirsin. Kesin işe yarayacaktır. Bazen köpekler sahiplerine baskı yapıp üstünlük kurmaya çalışır. Kediler de öyle.
Hahaha bende de pincher var bana çok düşkün evde tek ikimiz kalınca ders çalışmak için masaya oturduğumda geçiyor karşıma ağlayıp ilgi bekliyor
E bende kıyamıyorum yanına gidip kucağıma alıp seviyorum 😅
Koltuğa oturmak istiyor mu?
Kendisi çıkıyor her tarafa ilk geldiği zaman çıkarmıyordu şimdi koşarak uçuyor koltuğa sizin ki kaç yaşında ki
Şimdi gördüm 2 aylikmis daha çok küçük olucak o kadar biraz zorlanırsib ama zamanla hallolur seni şu anda annesi gibi görüyor 😅
Koltuğa tuvaletini yapıyor mu?
Koltuğa değil de halılara çok yapıyordu yaptığı zaman kız ona ama fazla kızma kizarsan çok sonra senden kaçabilir
Şu an 1 yaşında arada eve yaptığı oluyor o kadar
Koltuğa oturmak istediğinde oturtuyorum ama tuvaletini tutmasindan veya yapmasından canı sıklmasından korktuğum için yere oturtuyorum izin vermiyor hirlıyor ısırıyor ne yapmalıyım sen ne yapıyorsun?
Kendi haline bırak bizimkisi de koltuğa çıkmak istiyordu kendi kendine evi keşfete keşfete daha rahat davrandı
Kucağa alıyorum yere bırakmak istediğimde hırlıyor izin vermiyor kucağa almamalı mıyım?
Fazla yüz verme senin sahipi olduğunu bilmeli kavramalı
Köpeğine et veriyor musun?
Bak köpek
Sözümü dinler isen
Sana çıtır alacam de
O
Dinler
Bende dogo argentino besleyeceğim bu yaz
O zaman git kedi al