Kedim hasta, ne yapabiliriz?

Arkadaşlar 4.5 yaşında ki erkek kedim 2 gündür hasta, iştahsız yemek yemiyor, sürekli uyuyor, ara ara ateşleniyor, çok halsiz ve çok hızlı nefes alıyor, bazen kendisi kalkıp su içiyor o kadar, onda da sallanarak yürüyor denge kaybıda var. Bir anda böyle oldu anlayamadık, ben açlıktan titremeye başladığı için zorla bişeyler yedirmeye çalıştım mamasını hiç bir şekilde yemiyor.
şu an veterinere de götüremem çünkü bulunduğum ilçede ki tüm veterinerler sadece inek ve dana bakıyorlar, daha önce yavru olan bi kedimi götürmüştüm ve yaptığı yanlış ilaç ve serumlar yüzünden yavru kedimi kaybetmiştim. Şimdi tekrar güvenip bile bile kedimi ölüme götüremem.
Merkezi ilede gidemem 2.5 saat mesafede ve yasak var malumunuz. Allah rızası için sitede bu durumu anlayabilen hayvan dostu veterinerlerimiz varsa bana bi öneride bulunsun yardım et Allah rızası için
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar veterinere götürdüm 2 tane iğne yaptı antibiyotik, ciğerlerini üşütmüş.
Eve dönünce zorla şırıngayla beslemeye çalıştım kustu, doktoru aradım hemen biraz kendi haline bırak bi kaç saat dedi. Çok hızlı nefes alıp veriyor ve sürekli soğuk yer arıyor hiç hali yok hala. Yarın tekrar götürücem iğne yapılacak yeniden. Hepinizin ilgisine çok teşekkür ederim Allah razı olsun.
Güncellemeler
+1 yıl
Umarım iyileşir, onun sürekli yatan ve hızlı hızlı zor nefes alan halini gördükçe bende perişan oluyorum inşallah iyileşecek...
Kedim hasta, ne yapabiliriz?