Kedilerin doğası gereği gözleri geceleri parlar. Bu durumdan korkup sahiplenemeyen bir çok kişi varmış..Kedilerin gece gözleri parladığı zaman korkuyor musunuz?
Kedilerin gece gözleri parladığı zaman korkuyor musunuz?
Kedilerin gözlerinde bizde olmayan bir katman vardır. Karanlık ortamda göz bebekleri büyür ve gözün arkasındaki o katman ortaya çıkarak parlamaya neden olur. Bu onlara daha iyi bir görüş sağlar. Yani kimse korkmasın kediler ecünlü değil
2
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bir farklı şehre babamın kaldıgı eve gittim (muglaya) konteynır oldugu için ışık yoktu gece lambası vardı sadece birde küçük televizyon, yol yorgunu oldugum icin uyudum sonra bacagıma birşey dokundu gözlerimi açtım bildigim bütün duaları okudum kafamı biraz kaldırdım 2 parlak göz bana bakıyor cinler bana musallat oldu sandım telefonla çekiyim kanıtım olur diye düşündüm çektim. Ve anlık kalp krizi geçirdim 😂😂sonra dışarı koştum oda peşimden koştu kafamı duvara çarpıp yere yığıldım geldi beni kokladı falan baktım kedi o sırada babam gece çalıştığı için yoktu ve bunu kimse bilmiyor
Öyle böyle değil çok korkuyorum kedilerden. Binanın önünde kedi var diye gecenin 2 sinde tam 15 dk dışarıda beklemiştim. En son bina da oturan birisi geldi de (tanımıyorum) beraber girdik apartmana yoksa sabaha kadar kaldırımlarda, umut dilenirdim herhalde
Abi kedilerden değil de benimkiler parlıyor fotilerde onlar çok korkunçlu. Bir de foti var bir koyun sürüsünün hepsinin gözü parlıyor o da korkunçlu. Ama kediler candır.
Hayir korkmuyorum ayrica isik kapaliyken gozleri parlamiyor. Hem karanlik olup hem isik vurmasi lazim o zaman parlar ve genelde video ve fotolarda oyle cikar. Evde kedim var.