Güncellemeler
+1 yıl
Yorumlada aynı şey soruluyor. 2 kedim var. Birini muhtarımız sayesinde sahiplendim diğerini yolda yalnız bi şekilde buldum sahiplendim. British istememin sebebi ölen kedimin yavrumun yerini doldursun diye. Unutamıyorum başka türlü :( hayvanların/canların parayla eşya gibi satılmasına karşıyım o yüzden ücretsiz arıyorum.. inşallah denk gelir 3. tekirimi de sokaklardan kurtarıp sahiplenirim :( ama şu an british arayışım minnacık uysal british yavrumu kaybetmemden
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Cins sever olmayin sizde sokakta barinakta bir suru can var elalem ucretsiz almiyorki ucretsiz versin
Sokaktan 2 tekir sahiplendiğimi zaten belirttim. Cins sever değilim. Cins veya cins olmayan diye ayrım yapmıyorum. Hastalıktan ölen bir yavrum var. Son anına kadar yanında kalıp can verişini ağlayarak izledim. Elimden hiç bir şey gelmedi. O anki çaresizliğimi üzgünlüğümü düşünün. Onu hala unutamadığım için aynı cins sahiplenmek istediğimi söyledim. Ücretsiz almıyorki ücretsiz versin lafınıza katılabilirim ama ilk cümlenize karşıyım. Beni tamımadan cins sever diye ithamda bulunmanız yanlış. Barınaktan aldığım da 3 köpek var tarlamızda bakıyorum resimlerini atabilirim.
British sahiplenmek istiyorum ama ucretsiz yazmıssınız
Tamam yorumunuzda mantıklı bulduğum için o dediğinize katılabilirim doğru diyorsunuz o açıdan düşünmemiştim anlamında. Katılmadığım konu ise cins sever diye ithamda bulunmanız :)
kedinin bile ingilizini seviyonuz nasıl kedi sevicisiniz!
Anlamıyorsunuz sanırım.. 2 tekir kedim var. Birini muhtarımız sayesinde sahiplendim diğerini yolda yalnız bi şekilde buldum sahiplendim. British istememin sebebi ölen kedimin yerini doldursun diye. Unutamıyorum başka türlü. Kırsal alanda 3 katlı evde yaşıyorum ben ve anneannem ikimiz yaşadığımız için kedilerle iç içeyiz. Ölen yavrumun yerini doldurmak istiyorum.. minnacık bebekti daha :( inşallah denk gelirse bir tekir daha sahiplenmek istiyorum
sen kedileri değil kedilerin tipini seviyorsun :D şu buruşuk tüysüz sıçana benzeyen kedilerden al :D
Nasıl kedi sevicisiniz diye yargılayana bak... evet onu da alır onu da beslerim. Yeterki bir can büyüteyim. Sıçana (!) Benzese nolmuş o da bir canlı değil mi?
niye sıçan kötü bir varlık mı ki tepki verdin?
niye kedilerin arasında tipi en tatlı olan britishlere bakıyon :D hem paran yok hem british istiyon
Sıçana diyerek küçümser gibi konuştuğun için öyle dedim.. yani sıçana benzese bile ben bakarım. Param var, parayla hayvan satılmasına karşıyım eşya değil onlar can.
küçümsemek için değil tabir etmek için.. paran varsa tüm britishleri satın alıp hepsini özgürlüğüne kavuştur o zaman.. burada kıytırıktan duyarcılık yapma..
Peki soruyorum ben tümünü satın alsam bu hayvan ticareti bitecek mi? Talep olmazsa üretim olmaz ama bizim insanımızda hem satmaya hem almaya talep var malesef. Alaycı tavırla konuşmayı bırakıp konuşacaksak medeni insan gibi konuşalım lütfen. Yok sıçanmış yok paran varsa git almış kıytırıkmış..
en azından bir dikkat çekersin bir akım baslatabilirsin örnek olursun belki.. ama sen paranı düşşünüyorsun yine.. bir britishe bile kıymet veremeyecek kadar paranı seviyorsun
Lütfen benim gösteremediğim o kıymeti siz gösterin de akımı başlatan siz olun
Beni yargılayıp harcadığınız vakti bir hayvan sahiplenmeye harcayın oturduğunuz yerden buraya sallamak daha kolay ama sanırım. Iyi geceler diliyorum daha da uzamasın bu muhabbet.
kaç kaç işine gelmedi benim param yok
Niye özellikle british tekir al bir tane de ne fark eder o da kedi bu da kedi
2 kedim var. Birini muhtarımız sayesinde sahiplendim diğerini yolda yalnız bi şekilde buldum sahiplendim. Britis istememin sebebi ölen kedimin yerini doldursun diye. Unutamıyorum başka türlü
3 tekirin olsun yani ben anlayamıyorum belki şu an neyse ücretsiz internette takip edeceksin zor ama imkansız değil
3 tekirim olsun o dert değil çok da güzel olur inşallah dışarda yardıma muhtaç bir tekir görürüm de sahiplenirim çok mutlu olurum. Ama dediğim şey kedim kedi değil hatta yavrum öldü.. onu unutamamamdan kaynaklı bu british istemem.. parayla satılmasına karşı olduğum için ücretsiz arıyorum ama internette eşya gibi satıyorlar :(
Hayvan ticareti ile ilgili kesin görüş ve ön yargılarım var o yızden desteklemiyorum
Evet ben de o sebeple ücretsiz aradım ama malesef hayvancağız kime verilmiş bakım şartları neler hiç bakmadan kazanacakları paraya bakıyolar.. yazık günah o canlara para uğruna kim bilir kimlerin eline düşüyorlar:(
Unutamadıysan yeni kedi alma
:( evde 2 tekirim var inşallah denk gelirse bir tekir daha sahiplenmek istiyorum.. kırsal alanda ananemle yaşıyorum kedilerle iç içeyiz.. ölen yavruma daha sevgimi gösteremeden minicikken öldü dayanamadı hastalığa :(
Benimde öldü kedim bu yaz sarılık hastalığından. Başka bir kedi bakmaya çalıştım da diğer kediye alıştığım için onu aradı gözüm hep. Unutmadan almamaya çalış bu sefer yapmacık bir sevgi vermiş oluyoruz hayvanlara.
Teşekkür ederim biraz olsa rahatladım.. diğerleri gibi yargılamayıp anladığın için teşekkür ederim. Haklısın o açıdan düşünmemiştim :(
Yargılanacak bir şey yok ki ortada rica ederim. Evet maalesef öyle oluyor gerçekten.
Bosver britishi falan tekirleri 3 le bakin keyfinize
Tekir verelim ablama.
2 tekir kedim var evde
Birini ben buldum diğerini muhtarımız bulmuştu dayanamadım onu da sahiplendim. British istememin sebebi ölen kedimin yerini doldurması için
british şart mı cins mı olcak yani tekir olmazmı
Diğer sorulara da yanıt olarak yazmıştım 2 tekir kedim var. Birini muhtarımız sayesinde sahiplendim diğerini yolda yalnız bi şekilde buldum sahiplendim. British stememin sebebi ölen kedimin yavrumun yerini doldursun diye. Unutamıyorum başka türlü. Hayvanların eşya gibi satılmasına karşı olduğum için ücretsiz arıyorum.. umarım bir gün denk gelirim 3. tekirim de olur.. ama minnacık yavrumu kaybettim onu özlüyorum
british anne yavrular sa sahiplenir sin
İnternete bakıcan
Baktım ama eşya gibi parayla satıyolar. Kim aldı nasıl bakılacak umurlarında değil yeterki para kazansınlar.. sahiplendirme arıyorum ama herkes hayvan ticaretine girişmiş yazık günah
british kedi bulmuştu kız arkadaşım geçen se apartmanın kapısının önünde ayağına sürtünmüş 6 ayılık var mış kız arkdaşım evine al dı sahiplendi sokağa atmışlar