Evcil dostlarımızın aşı ve rutin kontrolleri için veteriner hekim muayene ücretlerinden bir çoğu şikayetçi. Bu gibi durumlarda veteriner fakültesinden hizmet alınıp özel kliniklere bakarak baya uygun olduğunu hatırlatmak isterim..Sizler veteriner hekim ücretlerinden şikayetçi misiniz?
Biraz pahalı ama onlarında kazanması lazım. Aslında evcil hayvan sahipleri ihtiyaçlarını veterinerden alsa veterinerde fiyatlar konusunda esneme yapabilir sonuçta kendi refah seviyesi ihtiyacı kadar para kazanmalı bunu sadece aşılardan değil sattıkları mamalardan filanda kazansalar bu kadar yüksek fiyata ihtiyaçları kalmaz.
Zaten royal canin kullanan biri internetren ya da petshoptan almak yerine 3 ay da bir aşı için gittiğinde veterineride royal canin satıyorsa veterinerden alabilir.
Lösemi aşısı pahalıydı biraz diğerleri çok değil. Kısırlaştırma da bana göre pahalı ama bir defa olacak bir şey zaten o yüzden sorun değil. Genel olarak memnunum ama sattıkları mamalar pahalı ben internetten daha ucuza alıyorum.
Pahalı da mecbur bence çünki tek kişi çalışmıyor artı 2 tane falan rahat stajyer oluyor onlara da veriyorlar maaş iyi veterinere gidiliyorsa para verilecek onlar o seviyeye kolay gelmiyorlar bence
İnsanlar sözde hayvansever doktora o kadar para harcayınca gözü görmez bir hayvana gelince çok gelir bırakın bu hayvansever ayaklarını Korona aşısını bile veteriner hekimler buluyor biraz insaf saygı ya
Hiç değilim. Ben özel hastane de ağrı kesici iğneyi 30 TL ye vuruluyorm köpüklerin her aşısı 100 TL her ilacı 100 TL w Birine 20 birine 40 TL desinler 100 TL den aşağı bı iğne yok. Hele ki hayvan hastayaa 400 500 TL 😠
Gss cicilerimiz için de olsa. Fiyatlar tabi ki yüksek değil ama Kendinde hiç yokken ve hastayken borç harç kedisini veterinere götüren ekmeğini bile az alıp mamasını aksatmayan insanları tanıyorum. Veteriner hizmetleri onlar için evet yüksek.
Değil kedim ölmeden önce 6 gün veterinerde kaldı 2000 liraya yakın belki daha fazla ödeme yaptık para için insanin ustune ustune geliyorlar ve orda bulundugumuz surece diger hayvanlarin odemelerini sorguluyorlardi surekli
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Çok pahalı. Kontrole gittiğimde en az 200 ₺ gidiyor.
Sayın hekimim tepkinizin dozunu ayarlar iseniz sevinirim. Veteriner hekimlik Kutsal bir meslektir. Bunu geçmiş yorumlarım da görürsünüz. Benim veryansın ettiğim konu veteriner kliniklerinin arasında uçurum kadar fiyat farkı olması.
Bakın benim tepkim size değil ama bu sitede şu fikir geziyor veteriner hekimler herşeyi ücretsiz yapsın ücretsiz mama versin ücretsiz aşı yapsın ama bizde hekim olsak bile ticaret yapıyoruz ekmeğimizi bu meslekten kazanıyoruz dediğiniz doğru bazı yerler fazla pahalı semte göre onun içinde hayvan sahipleri dikkatli olacak öyle insanlara fırsat vermeyecek sizin sorunuzun altına bu görüşü yazdım ama tepkim size değil genel düşünce tarzına
Teşekkür ederim. Tabiki ücret alacaksınız sizlere havadan para yağmıyor hocam. O klinigin elektrik su doğalgaz internet vergi bağkur primi çalışanların maaşı sosyal güvencesi derken siz her ay eksi para ile işe başlıyorsunuz. Hem esnaflık hem hekimlik yapmak zorundasınız ki çark dönsün. Sizi çok iyi anlıyorum
Ya bazen öyle zaman oluyorki vicdanımla işim arasında seçim yapmak zorunda kalıyoruz bizde her hayvanı tedavi etmek iyileştirmek isteriz ama burası Türkiye destek yok sokaktan hayvan getiriyor vatandaş tedavi yapıyoruz para istesen ayrı bi dert istemesen farklı bir dert ama mecburuz