5 yıllık dostum. Çoğu zaman birbirimizi ısırsakta tek dostumsun.🐦🐦😂
Evcil hayvanı olan?
Beğen
Paylaş
Takip Et
4 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bende 11 tane kuş vardı babamla dükkanın bir katını kuşlara ayırmıştık 1ini eğitmiştim o eğittiğim boğuldu diğerleri de gitti ondan sonra , ama insana en iyi dost hayvanlar , insan olup insan vasfı bulunmayanlardansa onlar çok daha iyi.
Benimde muhabbet kuşum var aşırı tatlı çocuğum gibi ya aramızda çok özel bie bağ var aşırı güzel ve mantıklı konuşuyor sesi çok net beni görünce gel gel diyo hani kedi diyorum miyavlıyo kuş görürse cicikuş gel diyo Tüyü kadar ömürleri olsun çok seviliyo bakıyorum minnacık kuş ama sevgisi dünya kadar
Dostum bu çok tatlı!!! Allah kahretsin kuşa düştüm şu anda :) Benimde Bir kedim var adı Züleyha. sjsjsjsj Balım ya o benim heleki göğsümde uyuduğundaki o verdiği mutluluk.
Yia düştüm. Ama gerçekten kuş beslemeye karşıyım. Sana bir sır vereyim, bazen bazı akrabalarıma sırf kuşları var diye gidiyorum aramızda kalsın çok tatlılar allahın cezaları.
Çook tatlı oluyorlar bazen keşke daha büyük olsaydı öpseydim rahatça diyorum hele göbüşleri bal bal bizim kuş bana çok düşkün bi ara eşi öldü hep kucağımda yatıyordu ve çok halsizdi vet e götürdük ilaç verdi depresyona girmiş ben ellerimle yemek yedirdim yaşattım 1 sene boyunca benden başkasına gitmedi ben nereye o oraya sonra alıştırdım başkalarına da ama ben başka odadaysam beni görene kadar bağırıyor yanıma alıyorum susuyor Dbmzzjsnsjçssjösjsls kuşun başına gelmeyen kalmadı zaten ilk eşi yumurta içinde döndü diye öldü oğlu sakat doğdu mal kuzenim yüzünden açlıktan öldü eş getirdik değişik bi kuştu huy olarak o da öldü hayvacağıza eş dayanmıyor hxmzcndhcmsbd
Bende kakadu papağanı sahiplenmek istemiştim ama gün içinde tek başına kalmasını istemiyorum (üzülürüm öyle) 1 dişi 1 erkek alıp üremelerini de istemiyorum, siz biliyormusunuz 2 erkek ya da 2 dişi kakadu iyi anlaşır mı?
Sultan papağı belki ama daha büyük kuşların pişkinleriyle uğraşmak zor sık sık pisliyo lar muhabbet kuşunjn yine küçük hemen kuruyo alıyon da düşünsene jaku muydu neydi o papağanın ishal olup pislediğini 😐🙁
kuş var bak onu kolay öğreniyo sonra bebekkuş babacık abicik delikuş çibik (buda diğer kuşun ismiydi onu öğretmedim kendi duyarak öğrendi) bunları kolay öğreniyo
onlara tuhaf diyosan bide bizim şuanda 2 kedi var onların ismine gel tombiktin ve mikmiktin :D