Normalde benimle yatar, benimle uyur. Bu 3. gece ve yanıma gelmiyor. Gündüzleri bile odamda durmuyor. 2 gece salondaki sandalyede yattı, bu gece de kardeşimin odasında. Bunun nedeni ne olabilir? 😕
Ya ne güzel işte senin yanında uyusa, yatak nevresimin yatak odasında ki eşyaların çamaşırların hep tüy olacak, benim de vardı bir kediciğim şu an nerede ne oldu bilmiyorum da... Ama evde beslerken daha hala temizlenmedi elbiselerim tüyden kıldan...
Kediler stabil yaşamı tercih eden canlılar değildir. Hani sağı solu belli olmaz derler ya bu tabir tam olarak onları anlatır. 🙂 Pek sebep arama o yüzden, ona orası daha uygun gelmiştir orayı tercih etmiştir bu dönem. Belki de yalnız kalıp kafa dinlemek istiyor çocuk :))
3 senedir kedi ve köpek besledim hemde aynı evde ikisi birden çok iyi anlaşıyorlardı. Kedinin yanına gelmemesinin nedeni ilgisini çekemiyorsun yani kedinin ilgisini çeken birşey var ya da hastada olabilir.
işte kedinin haraketlerini dikkatlice bakmalısın yürüyüşü kuma yaptığı kakasına kadar bunlar bazen bir işarettir görmen lazım bu işaretleri daha öncede benim başıma geldi, kedim hastayken benimle ilgilenmesi düşüyordu
Şımartmışsındır ya da ilgilenmiyorsun dur fazla ilgiden de sıkılmış olabilir bir çok soru var, bırak o gelsin sana sen gitme. Bırak o sevdirmeye çalışsın kendini. 2 tane kedim var erkek olan benimle uyur :)
Bir nedenden ötürü sana kızmış ya da küsmüş olabilir. Eğer bugünlerde yoğunsan çok sevgi, ilgi göstermediysen ya da istemsizce sert çıkıştıysan darılmıştır belki. Ama böyle devam ederse veterinere götürebilirsin.
bunun birçok sebebi olabilir kızgınlığa gelmiş olabilir sana küsmü olabilir ya da uyuduğu yeri beğenmiyor olabilir bunun sebebini bulp ona göre önlem alman gerekli
Yalnz kalmk istemstr benim kedimde var 3 gecedir odasında yattı taşıdım onu odama 3 gece inatla tekrar gitti odasına bazen oluyo onların da yalnz kalmaya ihtiyaci var Umarım bu gece yanına gelir💕🧚♀️
Olabilir, olabilir ☺ kediler ve kadınlar birçok anlamda birbirlerine benzerler. Kendilerine bakmayı, uyumayı ihmal etmezler. Sadece istediklerinde sevdirirler ve istedikleri zaman severler... çünkü “Kedi, kadın ruhunun haritasıdır." Kendi haritan ne diyor sana onu düşün cevabını da bulursun...
Valla bi tuhaflık var 🙄 cins kedi mi belki labaratuvar ürünü ise geç giriyor olabilir ama başka türlü imkânsız kediler genlede 1 yaşında girer hatta yazın doğanlar daha erken girer. Benim kini kısırlaştırdım yoksa parçalar erkek kedi bi de csfacsv
Yaw netten baktım şimdi onların ki de aynı dönem görünüyor 🙄 Galiba libidosu düşük csffs bi veterinere göster bence :// Geceleri miyaw diye böğürüyor mu hiç bu en önemli belirtisi. Geç kalınırsa iyi değil çünkü ev kedisi olduğu için
Evet şimdi baktım sizinkinin huyu öyle galiba bi yorumda gördüm şimdi 3 yaşında scottish kedim vardı miyavla olmuyormuş kısırlaştımamış ama Brithis kedisi 7 aylıkken miyavlayip ortalığı ayağı kaldırıyormuş 🙄 Scottishler sesiz sedasız bekliyormuş öylece 🥺 Sizinki çokdan kızgınlığa girmiş yani :// Veteriner daha iyi bilir tabiki ama o yaşa gelip kızgınlaşmaması imkansız ://
Yapısı öyleymiş sanırım :// çiftleşemde olur çiftlesmesemde olur kafasında fsfsfgs yoksa illa belli ederdi. Ben kedimi kısırlaştırmasam beni yerdi 😂😂 Evet araştırın sizde kafanız rahat etsin. Ne demek rica ederim..