Muhabbet kuşum dün kafesle birlikte yere düştü sağ ayağını basamıyor ne yapmalıyım?

Dün muhabbet kuşumu başka bir odada masanın üstüne koydum fakat biraz kenarını koymuş olacağım ki kuş yemek yemek için bir tele atlarken kafesle beraber yere çuvallanmış. Hemen yanına gittim bir baktım şoka uğramış gibi hemen elime geldi fakat sağ ayağını rahat basamadığını farkettim. Sonra hemen apar topar veterinere götürdüm kontrol etti kırık farketmedim dedi zaten hırpalanmış bugün daha hırpalanmasın diye film de çekmediler 1 hafta sonra kontrole gel eğer düzelmezse durumuna göre bakarız dediler fakat veteriner çokta kuşlarla ilgili bir şey biliyormuş gibi gelmedi 1 tane krem verdi (ismi Fucicort krem) sür dedi her gün fakat krem böyle kaşıntı önleyici bir kremmiş kas gevşetici falan değilmiş. Kuşun ayağını kontrol ettiğimde ikiside sıcak herhangi bir soğukluk yok ve sağ ayağını kapatabiliyor fakat komple bir yere tutunamıyor kırık değildir muhtemelen diye düşünüyorum ne yapmam gerekir bir fikri olan var mı? Korkuyorum bir şey oldu mu diye başka bir veterinere götürmeli miyim ya da farklı bir şey mi yapmalıyım bilgisi olan yardım edebilir mi :(
Muhabbet kuşum dün kafesle birlikte yere düştü sağ ayağını basamıyor ne yapmalıyım?