Sevgilimle 1 senedir ilişkimiz var. Kedisi resmen ona aşık gibi ya çıldıracağım. Sevgilime bir sarılayım diyorum hemen beni tırmalamaya çalışıyor. Diğer odadan hissedip geliyor valla. Resmen beni aşırı kıskanıyor, evden gitmemi istiyor gibi :D Ödül maması falan versem kurtulur muyum? :D
Sevgilimle her yakınlaşmamızda kedisi bir yerlerden çıkıveriyor, bunu nasıl engellerim?
ona güven vermelisiniz. Kıskançlık gibi bir durum söz konusu değil bir kediden bahsediyoruz. Nasıl ki, bebeklerini koruma içgüdüsü varsa hayvanda sahibi ile de duygusal bağı varsa aynı şekilde davranışlar sergiler.
Sevgilin taniyo kedisini nasıl duracağını bilir rahtsz olduğunu söyle baktın ilgilenmio yaş mama al ona uygun oda varsa oraya koy kapi kapat.. Hicbr kedi yaş mamaya karşı koyamaz ve sana ilgisi de artar..
Hayvanları sokakda beslerim. kedilere balık veriyorum.. kemiğini yani. gecen de tavuk döner verdim yavrusu da var.. köpeklere de yemek veririm daha napim nankör kdinlar...
Sokaktaki hayvanlara yemek vermen çok güzel fakat evde yaşamaya alışan hayvanları sokağa atmak bir bebeği sokağa bırakmakla eşdeğerdir. O canlılar bize bağlanıyor ve evi yuvası olarak benimsiyor. 😊 kastedilen şey bu. İnsanin ailesinin bir parçası haline geliyor o hayvan. Dışarıya bırakmak vicdana aykırı ve hoş değil.