Erkek arkadaşımın 1 yaşında kedisi var. Ne zaman beni görse hemen hırlamaya başlıyor, tip tip bakıyor. Bir türlü kendimi sevdiremedim. Bazen saldırdığı bile oluyor, resmen benden nefret ediyor ya. Kendimi nasıl sevdirebilirim bu yumurcağa? Gerçi pek yumurcakta denmez. :Dtemsili böyle bakıyor :D
Erkek arkadaşımın kedisi bana öldürecek gibi bakıyor. Kediye kendimi nasıl sevdirebilirim?
Kedilerin yapısı gereği hırçın ve kıskanç olabiliyorlar. Sizi yeni yeni tanıdığı için alışması süreç alacaktır. Kıyafetiniz dahi etkiler. Onun yanında erkek arkadaşınızla samimi oluyorsanız o size henüz alışmadığı için aşırı derecede sinir olur. Bu sorunlar zamanla aşılır.
ilk baş hata, erkek arkadaşın asosyal yetiştirmiş. tüm dünyası erkek arkadaşından ibaret olmuş. kediler sahiplendiği yeri veya kişiyi acayip kıskanırlar. ben kedimi doğduğu günden beri sosyal yetiştirdim. kimseye saldırmaz. ha sen biraz uğraşırsan snei de sever. ama emek ister. birkaç tırmalamaya göz yumacaksın.
Kıskanıyor seni, yalnız kalma kediyle. İnsanlar gibi olduklarını düşünüyorum ben, kıskanmak, bunu takıntı yapmak gibi. Onu besleyerek, su vererek, ilgi göstererek, oyuncak vererek belki kendini sevdirebilirsin.
Seni sevmedi mi? Kediler hoşlanmadıklarında sert sert bakar sevdirmek için de ona mama al ve kendin ver kediçiğe ve kesinlikle kedi aksesuarı kullan sonra sonra seviyorlar.
Yaş mama al ona ve kediler gözlük sevmez bilgnz olsn arkdasnn yanına giderkn baska sokak kedisi sevme koku algıları yuksektr sana yaklasrsa panikleme ilk seni koklar surtunur kendi kokusunu bırakır yani.. Emin olmak ister sendn.. zarar vermicenden 🤷🏻♀️
Evden olmayan kisilere karsi istemedigini bu sekilde belirtir sadece sana yapiyosa senden hoslanmamis demektir, odul mamasi, cubugu vs her gittiginde yavasca yaklasarak ver boyle boyle alisabilir, her kedinin karakteri farklidir isterse sever istemezse sevmez
Sahibini kıskanıyor olabilir. Kediler sevdirmek istemezse zorlamayla olmaz ama mama alıp önce avucunuzun içine koyup yavaşça bekleyebilirsiniz. Emin olduktan sonra size yaklaşır ılımlı olun.🙂
Resimdeki kediye güldüm ajsjsba sen şey yap kökünü değiştir daha soft kokular surun ve mesela balık mı seviyor ya da sosis mı çağır onu önce elini koklar sonra onu ver
Sahibinden uzak dur. Kediler kincidir hatta seni kıskanırsa gidip kıyafetlerine bile pisleyebiliyormuş intikam için. Kedinin insanından uzak dur yeter sevilmeyi ummak çok saçma olur unutma karşındaki bir kediiiiiiiiiii 😃😃😃
Pek bir şey yapamazsın benim de arkadaşımın kedisi onlara her gittiğimde nereye oturursam onun altına ya da sağına soluna geçip bildiğin pusu kurup saldırıyordu.