Herkese merhaba arkadaşım bana bir kedi verdi ve bu kedi sokakta çok şiddet görmüş bir közü gör 2 haftadır veterinerde serum taktırmışlar ölümden dönen bir kedi onun hızlı bir şekilde kilo almasına yardımcı olmam lazım ama sorun şu ki öğrenciyim uygun fiyatlı şeylerle kilo aldırmam lazım bana yardımcı olur musunuz? :(
Güncellemeler
+1 yıl
aynı zamanda da ağzından nefes alıp vermekte zorlanıyor ve birazda ateşi var gibi
Ağzında yara var ise, insanlara verilen fıs fıs sık düzelir. Eğer bakteri var ise. Çay kaşığı kadar sirke içir zorla ağzına. Sürerek her yerine gelsin. Ama fazla olmasın.
İç parazitleri de öldürüyor sirke. Benim kedinin iç parazit ilacına alerjisi var. Alınca 3 4 gün ishal oluyor. Veteriner. Çay kaşığı kadar sirke içir. 2 haftada bir. Çoğunu öldürür dedi.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bebek ilaçları al kullan sorun olmaz korkma ben kullanmıştım kedime.
Birde ateşi yoktur korkma. Ağzından nefes alırken kediler heyecanlanınca sanki zorlanıyor gibi alır
Birde ona mama alırken yaz kenara Royal Canin Sensebile. Bunu al ince yıldız gibi gözüken.
bebek ilacında ne önerebilirsin?
Birde ekmek içi yedirmeye çalış. bizim kedi bayılıyor hem tok tutuyor hemde kilo aldırır
Hasta olduğuna emin misin?
Benim kedim ayağa kalkamıyordu. Kucağıma alınca inliyordu. Öyle anladım.
veteriner demiş ki ağzında bir hastalık var (bulaşıcı değil) ağzından ölmeyin demiş
Ağzında yara var ise, insanlara verilen fıs fıs sık düzelir. Eğer bakteri var ise. Çay kaşığı kadar sirke içir zorla ağzına. Sürerek her yerine gelsin. Ama fazla olmasın.
İç parazitleri de öldürüyor sirke. Benim kedinin iç parazit ilacına alerjisi var. Alınca 3 4 gün ishal oluyor. Veteriner. Çay kaşığı kadar sirke içir. 2 haftada bir. Çoğunu öldürür dedi.
tamam
Ama çok içirme midesi ağrır sesinden uyutamazsın ve insanın içi de kötü oluyor o sesi duyunca. Az ver tamam..