Evcil Hayvanlar Kedimi biraz sert seviyorum böyle ağzını gözünü mıncırıyorum sizce rahatsız oluyor mudur? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Kedim var dişi 50 günlük aşırı seviyorum böyle havaya atıp tutuyorum falan sizce seviyor mudur ve kediler nelerden hoşlanır Güncellemeler+1 yıl Katil değilim lan sadece içimde çok sevgi var 🥰😂 Kedimi biraz sert seviyorum böyle ağzını gözünü mıncırıyorum sizce rahatsız oluyor mudur? Cevapla Fal Soruları Sevgi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Selayhilal12 Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl İleride kedin ona davrandığın gibi hırçın olur o hareketlerden vazgeçmeni şiddetle tavsiye ederim bir kaç arkadaşım ve kedilerinden biliyorum 1 0 Yorumla
denizz9 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Yaaa sevince bende minciriyorumm 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Sonunda benim kafada biri Yorumla denizz9 +1 yıl Ama kediler ellerimi tirmikliyor ve kaniyo🥺 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Hoşlanmıyordur.Hayvanları sert sevmeyi seviyorsan büyük bir köpek al 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ya köpek istiyorum ama ev ortamı uygun değiş Yorumla
Hot_chocolatee Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Aynısını sana yapsalar ne hissederdin 😂😂😂 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ya ama böyle her yerini ısırmak istiyorum çocuğum olsa ona yazık her yeri ısırık olur Yorumla Hot_chocolatee +1 yıl Sen onu ısırırsın eyvallah da o seni ısırırsa sıkıntı büyük 😄 Yorumla Soran +1 yıl Evet şsşwğslslsk Yorumla
Erenkuvvet Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Sövüyodur sana içinden yapma öle hayvana 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kafasını duvara vura vura sev çok hoşlarına gidiyo 1 2 Yorumla Miminimi +1 yıl Kedi katili 😂 Yorumla Soran +1 yıl Ğğelwğwöwşsölfv Yorumla
ŞehvetinEsiri Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Kesin sana beddua ediyordur 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ağwlwğwmldkf Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
İleride kedin ona davrandığın gibi hırçın olur o hareketlerden vazgeçmeni şiddetle tavsiye ederim bir kaç arkadaşım ve kedilerinden biliyorum
Yaaa sevince bende minciriyorumm
Sonunda benim kafada biri
Ama kediler ellerimi tirmikliyor ve kaniyo🥺
Hoşlanmıyordur.
Hayvanları sert sevmeyi seviyorsan büyük bir köpek al
Ya köpek istiyorum ama ev ortamı uygun değiş
Aynısını sana yapsalar ne hissederdin 😂😂😂
Ya ama böyle her yerini ısırmak istiyorum çocuğum olsa ona yazık her yeri ısırık olur
Sen onu ısırırsın eyvallah da o seni ısırırsa sıkıntı büyük 😄
Evet şsşwğslslsk
Havayada atıp tutmazsın be
Büyüdükçe hırçınlaşabilir.
Sövüyodur sana içinden yapma öle hayvana
Kafasını duvara vura vura sev çok hoşlarına gidiyo
Kedi katili 😂
Ğğelwğwöwşsölfv
Kesin sana beddua ediyordur
Ağwlwğwmldkf
Hayır sevmiyordur