Evcil Hayvanlar Kedisi daha önce böyle olan var mı ? Akbildengesiyok Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Kapinin önünde baktigimiz kedinin gözü sanırım enfeksiyon kapmış gözleri yok ya da gözükmüyor ama ona rağmen merdivenleri vs inip cikiyor bir şekilde yaşıyor ama onu öyle görünce üzülüyorum napabiliriz buna Kedisi daha önce böyle olan var mı ? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
0Chris0 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yazık ya Allah yardım etsin keşke böyle hayvanların hepsine yardım edebilsek. Veterinere götürdün mü eğer imkanın varsa? 0 6 Yorumla Akbildengesiyok +1 yıl Fotoyu gostercem eğer hersey icin geç değil derse götürcem veterinere Yorumla 0Chris0 +1 yıl İnşallah çok iyi olur. sendende Allah razı olsun valla. Yorumla Akbildengesiyok +1 yıl Dur daha bisey yapmadık 😅 Yorumla 0Chris0 +1 yıl Olsun ilgilen missin sonuçta. Yorumla Akbildengesiyok +1 yıl Amin ya inşallah olur Yorumla 0Chris0 +1 yıl İnşallah. Yorumla
Dyzee Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl bişey yapamssın kucukken aşı vurdurman lazımdı artık geçmiş iş 0 1 Yorumla Akbildengesiyok +1 yıl Daha yeni geldi bize Yorumla
Ghostshooterr Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 75% +1 yıl Herpes olabilir. Gözü varsa terramicin sür. Veteriner görsün 0 0 Yorumla
SiyahSu Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 35% +1 yıl Yaa kiyamam ben buna 😒Umarim gec degildir 1 3 Yorumla Akbildengesiyok +1 yıl Bakicaz ya inş Yorumla SiyahSu +1 yıl Haber ver bana😒 Yorumla Akbildengesiyok +1 yıl Tamam🙃 Yorumla
alaraylmzz022 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl İltihap söktürücü alın 0 3 Yorumla Akbildengesiyok +1 yıl Damla mi Yorumla alaraylmzz022 +1 yıl Hayır fisfıs var bir de veteriner e götürün dışarıda bakıyorsanız kene falan ısirmis olabilir Yorumla Akbildengesiyok +1 yıl Kene olmaz ya İstanbul'da yasiyoz ama veterinere foto göstercem Yorumla
MK9090MK Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Ay kedi çok seviyorum 0 4 Yorumla Akbildengesiyok +1 yıl Bizde seviyoruz Yorumla MK9090MK +1 yıl Senin mi kedi? Yorumla Akbildengesiyok +1 yıl Aslında bizim binanın kedisi kapının önünden ayrılmıyor 😅 Yorumla MK9090MK +1 yıl Ay yerim ben onu😍 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yazık ya Allah yardım etsin keşke böyle hayvanların hepsine yardım edebilsek. Veterinere götürdün mü eğer imkanın varsa?
Fotoyu gostercem eğer hersey icin geç değil derse götürcem veterinere
İnşallah çok iyi olur. sendende Allah razı olsun valla.
Dur daha bisey yapmadık 😅
Olsun ilgilen missin sonuçta.
Amin ya inşallah olur
İnşallah.
bişey yapamssın kucukken aşı vurdurman lazımdı artık geçmiş iş
Daha yeni geldi bize
Herpes olabilir. Gözü varsa terramicin sür. Veteriner görsün
Yaa kiyamam ben buna 😒
Umarim gec degildir
Bakicaz ya inş
Haber ver bana😒
Tamam🙃
İltihap söktürücü alın
Damla mi
Hayır fisfıs var bir de veteriner e götürün dışarıda bakıyorsanız kene falan ısirmis olabilir
Kene olmaz ya İstanbul'da yasiyoz ama veterinere foto göstercem
Ay kedi çok seviyorum
Bizde seviyoruz
Senin mi kedi?
Aslında bizim binanın kedisi kapının önünden ayrılmıyor 😅
Ay yerim ben onu😍