Merhaba arkadaşlar bu sabah muhabbet kuşumuz biraz ishal oldu. Hareketlerinde bir sıkıntı yok neşesi yerinde, ötüyor. Yemesinde de bir sorunu yok iştahı iyi. Ama yinede ben endişe ediyorum geçmesi için ne yapabilirim rica etsem yardımcı olabilir misiniz? Dışkısı böyle arkadaşlarKuşun duruşu da bu şekilde. 3 yaşında erkek.
Muhabbet kuşumuz biraz ishal oldu, iyileşmesi için ne yapabilirim?
Birşeyi yoktur muhtemelen ama kuşçuya gidip vitamin alabilirsin böylece bağırsaktaki sıkıntılarıda düzelir ishali varsada kesiyo , ishal olmasada 7-14 gün arasında verebilirsin , geçmiş olsun paşaya ❤️
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çok teşekkür ederim canım inşallah tez zamanda iyileşir bizim kıymetlimiz o 💓🥰
Akşam suyu önünden alın ertesi gün sabaha kadar susuz kalsın Polivit Şurubu Eczaneden Temin Ediniz 1Çay Kaşık Suluk İçine Polivit Koyun Üstüne Normal Su Koyun Elektrolit Yapımı 1 Kuş İçin 1 Litre Suya Yarım Limon Sıkın 1 Yemek Kaşığı Şeker 2 Çay Kaşığı Karbonat 1 Çay Kaşık Tuz Karıştırın Suluğa Sadece Bu Suyu Verin
2 işlem için bir gece önceden suyunu alın ertesi gün sabah verin ki susuz kalıp direk bu suyu içsin her gün tazesini yapın
Çok düşünüyorsan Bak ben 10 yıl Muhabbet kuşu üretimi yaptım ve binlerce Kuşum Vardı Eczaneden vitamin ilacı alıp suyuna karıştıra bilirsin Ayrıca kuşuna çok bağımlı insan kuşlar için özel mamalar var pahalı bir şey de değil alıp haftada bir sefer verebilirsin