Evcil hayvanlar doğum yaparken bizleri biraz korku ve panik sarabilir :).Ben şimdiye kadar yaklaşık 10 civarı kedimin doğumuna şahitlik yaptım. Köpeklerimi de unutmamak lazım :) Siz bir evcil hayvan doğum yaparken şahit oldunuz mu? Ne hissettiniz?
Hiç evcil hayvanın doğum yaptığına şahit oldunuz mu?
Kızım (kedim) bu sene ilk doğumunu yaptı. Sabah altı gibi sancısı başladı. Kendisini kucağımdan hiç indirtmedi. Sürekli karnını ovalattırdı, sevgi istedi. Gözlerimin içine baka baka doğumunu yaptı. Herşeyine bire bir şahit oldum. Ilk defa yaşamıyordum bu durumu alışkındım fakat miniğim tuhaf olan kısmı kızım bebeklerinin göbek kordonlarını kesmedi. Ilk doğumundan dolayı mıdır bilmiyorum doğurup bırakıyordu. Hemen netten bakıp 3 bebeğin de göbek kordonlarını ben kestim. Şimdi 3 bebeğimiz de sağlıklı çok şükür 😄
Doğumuna şahit oldum ben yanındaydım plesantasını yırtmasına yardım ettim. Ölü doğurdu birini kalp masajıyla hayata döndürdüm ve sütten kesilince sahiplendirdim adıda mucize oldu. İnanılmaz bir histi. İlk başlarda ağladım sonra youtube dan daha önce izlemistim uygulamaya başladım yaşayacağından umudum yoktu ama oldu 💪
Evet ama hüzünlü hikaye. Şerefsiz bir adam hamile kediyi demirle dövüyodu, bizim bahçeye atladı kıyamam erken doğum yaptı ve el kadar daha yavrular doğurdu, erken doğumdu. Ne kadar uğraştıysak da yaşamadı. Canım cennettedir yavrularıyla🌸 HAYVANA ŞİDDETE HAYIR!
Evet hatta ters geldi yavrusu dpğurmakta zorlandı yardım bile ettim dana gibiler 4 aylık oldular 😂 Geçen de sokak kedisini doğurttuk ona bir yuva hazırladık. Tabi insanların biryerlerine battı.