En sevdiğim kedi türü İran kedisi ve iki bin liraya bir tane çok minnoş bir kedi buldum ama kararsızım hem pahalı geldi hemde daha önce hiç kedim olmadı o yüzden tereddütteyim Bakn varsa bu konu hakkındaki düşüncelerini yazabilir mi lutfen ☺️☺️
Evcil hayvanların satılması hiç doğru değil. Haklsın bazı türler çok sevimli geliyor başta ama inan bana eve girdikten sonra öyle bir bağlanacaksın ki 10 tane iran kedisine bir tekir sokak kedisini değişmezsin. Bence en güzeli sokakta yardıma muhtaç hayvanlara kucak açmak olacaktır. :)
3.5 yıldır ben bakıyorum. Dünya tatlısı bebeğim benim. Çok sakin oluyorlar. Oyuncu değil genelde uyumayı severler. Sevilmek istediğinde gelip kendini sevdiriyor. Eve eşyaya zarar verdiği de yok
Satın alma sahiplen canım. İnstagramda tonla sahiplendiren sayfalar var şehrinde bulunanlara bir göz at. Çok minnoş çok tatlı kediler var hepsi yuva bekliyor
Nefret ediyorum kediler den.. NANKÖR ler.. 6 Kedi bakan biri olarak.. Söylüyorum en son çocuğu ölen bir anne yavrusunu yedi.. Ve hepsini arabaya koyup ıssız bir yere bıraktım!!!