Benim bu bal suratlı kızım sürekli nerdeyse ayda 2 kez falan kızgınlık dönemine giriyor normal haline dönmesi 1 haftayı geçiyor, kendini yerlerde yuvarlıyor ve en kötü kısmı sürekli miyavlıyor ama aralıksız bir şekilde sürekli susmadan yüksek tonda miyavlıyor geceleri daha da artıyor artık beni uyutmamasını geçtim komşular bile rahatsız oluyordur tahminimce 🤷🏻♀️ Sanki bilerek yapıyor gibi ben uyurken gelip yanımda suratıma suratıma miyavlıyor 🤦🏻♀️😄 1 buçuk sene önce kısırlaştırıldı, ne yapabilirim hiç değilse bu miyavlamasının bir çözümü var mıdır?
Kedim sürekli kızgınlık dönemine giriyor ve kesinlikle susmuyor ne yapabilirim?
oyyy kuzum ya :) iyi bir eş getirmelisin eve. ve bir kaç gün başbaşa bırak. benimkide öyleydi bir zayıflıyodu kızana gelince ufacık oluyodu şimdi pireli hanım yüklü :) 15 günü var ailecek gün sayıyoruz:)
Ben kısırlaştırdığımda kızgınlığa girmişti öncesinde 2 3 kez. Sanırım ondan dolayı devam ediyormuş yazıya göre o zaman çünkü belirli sıklıkla veteriner kontrolüne götürüyorum bir durum olsa anlaşılırdı heralde 🤦🏻♀️ çok teşekkür ederim 🙏
Kisirlastirsana hayvani? Gecici olarak parmaginda mast yapabiirsin o da rahatlatir. Korkma icine sokmuyorsun, kuyrugunun yanina bir yere baaki uyguluyirsun sadece.
Oluyormuş böyle kısırlaştırırken doktor da söylemişti sadece üreme organlarına müdahale ediliyor kısırlaştırmak için ama çiftleşme isteği devam edebilir demişti.
Nadir de olsa görülen bir durummuş daha önceden böyle bir dönem geçirdiyse girebilirmiş yine. Kediden kediye değişiyordur mutlaka farklı hepsinin yapısı
Hayvancağızı eve kapatıp duygusal ve cinsel hayatını kısıtlayıp dört duvar arasında sıkılmasını sağladıktan sonra bunları söyleme hakkın yok diye düşünüyorum.
Bak çok zeki (!) ve kendinxe her halta duyar kasmaya çalışan kardeşim. Bunu sahiplendiğimde hastaydı annesi yoktu bütün gece sokakta bir arabanın altında miyavlamaktan bir hal olmuş durumdaydı aldım iyileştirdim uykusuz kaldım ama onun bakımından sağlığından ertelemedim asla. Ve onu ben sahiplenmesem sokakta ölücekti. O beynini kullanırken bu şartları da düşün
Yavru bir kedinin sokakta kalsa ölecek durumda olan bir kedinin hayatını kurtarıp evde bakılmasını eve kapatmak olarak gören beyninden kutluyorum seni 👍haklsın sokağa geri bırakmam ya da berbat durumda olan barınaklara götürmem lazımdı. Bu zekayla iyi yaşamışsın