Evcil Hayvanlar Liva ile mjora kızlarım benim, nasıllar? blackmavera Takip Et Xper 5 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bu liva ( Lazcada ayın kızı) anlamına gelir. 2 aylık. Buda mjora ( Lazcada güneşin kızı) anlamına gelir. 8 yaşında. Liva ile mjora kızlarım benim, nasıllar? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
herooo Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 +1 yıl Aşırı tatlılar maşallahhh diyelim :) 1 1 Yorumla blackmavera +1 yıl Eyvallah kardo çok sağol 😊 Yorumla
u kakilakuku Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 2,3b cevap paylaştı. Maşallah onlara cok tatlılar 1 1 Yorumla blackmavera +1 yıl Sağol teşekkür ederim 😊 Yorumla
Eots93 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Hepsi ayrı bir efkarlı.. Ne yaptıysan artık... 1 1 Yorumla blackmavera +1 yıl Gözüm gibi bakıyorum merak etme 👍 Yorumla
AzBiBakıvercenMi Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Fazla tüylü 1 1 Yorumla blackmavera +1 yıl Teşekkürler sağolasın 😊 Yorumla
Frezz Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 39% +1 yıl Çoook tatlıılar 1 1 Yorumla blackmavera +1 yıl Teşekkürler ederim 🌸 Yorumla
milujikočky Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Çok tatlılar💜 1 1 Yorumla blackmavera +1 yıl Teşekkür ederim 🌸 Yorumla
Kasırgaa0 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Çok tatlılar 1 1 Yorumla blackmavera +1 yıl Teşekkür ederim 🌸
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Aşırı tatlılar maşallahhh diyelim :)
Eyvallah kardo çok sağol 😊
Maşallah onlara cok tatlılar
Sağol teşekkür ederim 😊
Hepsi ayrı bir efkarlı.. Ne yaptıysan artık...
Gözüm gibi bakıyorum merak etme 👍
Fazla tüylü
Teşekkürler sağolasın 😊
Çoook tatlıılar
Teşekkürler ederim 🌸
Çok tatlılar💜
Teşekkür ederim 🌸
Çok tatlılar
Teşekkür ederim 🌸