Kedimle başa çıkamıyorum, nasıl dize getiririm?

3.5 aylık yavru erkek bir kedim var. çok haraketli oyuncu bir hayvan bazenleri neden atlıyor hiç anlamadığım uzuvlarıma atlayıp çıldırmışçasına ısırıyor can acıtan ya da dişlerini geçirdiği bir ısırma değil bu. Sonra bir anda deliriyor ve kendini yerden yere atıp evin içinde deli dana gibi koşup patlamış mısır gibi ordan oraya hoplayıp duruyor. Geceleri yatmadan önce lazerle falan yorup uyutuyorum sonra bende uyuyorum ama gece 3-4 gibi uyanıp üstümde zıplamaya kollarımı parmaklarımı sanki hayatı buna bağlıymışcasina büyük bir hırsla ısırmaya başlıyor. Bu aralar saç fetişide çıktı geceleri saçlarımı yolup yalıyor. Geceleri uyuyamıyorum gündüzleri işlerimi yapamıyorum. Çok şımarık bir gün yediği mamayı ertesi gün yemiyor. Kuru mamaya alışsın diye elimden geleni yaptım veterinerlere götürdüm nasıl alıştırırm diye hepsinin dediği herşeyi yaptım yok alışmıyor. Yemesi için konserve yaş mama alıyorum biliyorsunuz ki bir konsevre bir gün bile dayanmıyor ve pahalılar. Her hafta 70-80 lira mama parası veriyorum kendime harcamadığım parayı kediye gömüyorum. Beğenmediği zaman mama kabını partisiyle ittirip mamasini yere döküyor buna ayrı sinir oluyorum. Ayrıca bugün yediği markadaki mamayı ertesi gün yemiyor hergun petshop petshop geziyorum farklı marka mama bulacağım diye cidden çok yoruldum ben bu hayvanla nasıl başa çıkarım nasıl dize getiririm
Kedimle başa çıkamıyorum, nasıl dize getiririm?