arkadaşlar şeye karar verdim ya golden ya da king charles cavalier alıcaz ama şu an muhtemeleen king charles cavalier alıcaz peki küçük cins olan bu cavalier i kaç saat gezdirmeliyim golden kadar gerek yok diye düşünüyorum
bu cins küçük cins köpekle orta cins arasında bişiy sanırım, 3+1 100 metrekare apartmana uygun diye düşünüyorum aynı zamanda evde 4 kişiyiz küçük bir kardeşimde var
bu cins küçük cins köpekle orta cins arasında bişiy sanırım, 3+1 100 metrekare apartmana uygun diye düşünüyorum aynı zamanda evde 4 kişiyiz küçük bir kardeşimde var
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
ona ayıracağın vakti kendine ayır ya. git sokak köpeği besle. yazık etme kendine. onların senin bakımına ihtiyacı yok.
bizm burda hiç sokak köpeği yok cani insanlar kovduğu için küçük cins alıcam zaten
Bakımı gerçekten zor iyice düşün eğer bırakırsan çok daha kötü olur
asla bırakmam küçük cinslerin bakımı daha kolay
Bende var küçük ırk
günde kaç saat dolaştırmak yeterli oluyo
Ben hiç çıkarmıyorum evde yapıyor
aaa niye resmen hayvana eziyet ediyorsun
Ev için uygun bir köpek seçtim ben
ama hava almalı bence bir yarım saat çıkar peki cinsi ne ve pedini odana mı koyuyorsun
Hiç çıkmıyor değil ama hergün çıkarmıyorum beyaz benim köpeğim kışın sıkıntı oluyor köpeği dışarı çıkarmak
tamam cinsi ne ve pedini evde nereye koyuyorsun
evet kışın üşüyorlar
Maltese benimki ped değil yeşil çimen gibi birşey aldım ona yapıyor. Öğrettim tuvalete koydum onu oraya gidip yapıyor evin içinde değil yani
hm peki çok iyi çimeni kaç günde bir değiştiriyosun ve tuvaletin kapısı açık mı kalıyo yoksa köpek kapısı mı var
Hergün yıkıyorum. Kapılar hep açık o kendi biliyor
hm peki bende alırsam evde ped bulundurucam da sabah 15 dk akşam 15 dk çıkarırım ğlen de annem yarım saat çıkarır yeterli olur bence maltese bakımı kolaymı ben maltes le cavalier arasında kaldım cavalierler çok tatlı maltese ler de
Bakımı çok zor değil evde tek başına da kalabiliyor
peki annemi ikna edebilirsem alıcam annem de büyük köpekleri seviyo golden gibi küçük sevmiyo ben hepsini seviyorum en çok büyük ama büyüğe evde bakamam o yüzden küçük cins alıcam
Büyük için bahçeli ev daha iyi olur çünkü onunda geniş bir alana ihtiyacı var
evet o yüzden küçük alıcam
Köpeğin bakımıyla kim uğraşacak kedi al kedi 7 tane kedim var hiç yormuyorlar sağolsunlar
ama ben kedileri fazla sevmiyorum
Senin tercihin bakım derdi olmaz diye dedim
köpekleri seviyorumm
O zaman kolay gele
evettt
Zaten küçük köpek alıyorsun 20 dk falan gezdirsen yeter evdede kedi kumu koyarsın mis
Merhabalar. Günde 1-2 saat çok yeterli olur :)
Minik oluyor ya cinsini bilmiyorum ondan alın
nasıl cinsini bilmiyosun bissürü minik köpek var hangisi
Bende köle sahiplenmek istiyorum ama param yok😊
ailen vermiiyomu benim ailem karşıiycak
Hayır😭
üzüldüm çalışmıyormusun
Çalışıyorum ama paramı ailem alıyor durumumuz iyi değil
hm peki anladım
Köpek bakımı evde çok zor oluyor kedi al bence
ama geri bırakma
hayır niye bırakıyım
sabah 2 akşam 2 saat