Kızlar öncelikle sizin fikirlerinizi merak ediyorum ama sorumu beylere kapatmak da istemedim. Beyler sizlerin içinde hayvan besleyip bunun artılarını gören oldu mu? Hayvan besleyen erkek kadınlara daha mı sempatik geliyor?
Herkes hayvan besliyor , herkes çocukta besliyor. Ama ne kadar iyi? İnsanları bunun hayvanı var diye seçmek bana çok saçma geliyor. Sonuçta apaçi tinerci de gidiyor pitbull besliyor , diğer adamda. Böyle seçim yapan kızlar varsa gümler. Demedi demeyin. Ha ben hayvanlara bayılırım ama hiç beslemedim çünkü o sorumluluğum yok veya hazır değilim.
Aslında erkekler bunu kullanarak kızları elde etmeye çalışıyor. Bunu yanlış buluyorum. Gerçekten hayvan besliyorsa bunu başkalarının bilmesine gerek yok. Bu şekilde ilgi çekmeye çalışmaya gerek yok. Ama bence böyle erkekler 1-0 öndedir. Gösteriş yapmayıp her kıza mavi boncuk dagitmayanlar ama😉
Ben köpek besliyorum evimde 4 yıldır ama amacim bu olmadi hiç dışarı çıkarınca erkekte sevmek istiyor kadinda bu hayvanlar bir amac ya da arac olarak kullanilmamali evladimiz gibi oluyor zaman geçtikçe
Evcil hayvan mı? İnsanların hayvanları dogal yaşamlarindan kopartıp , kendi evlerinle insanlar ile yaşamaya mahkum etmesini, onlari kisirlastirmasini hayvan sevgisi olarak düsünmek sacmalik degil mi? Eger sacmaliksa Pekiii sacma sapan davranan insan nasıl 1-0 önde olur.
Bazı insanlar bazi hayvanlari insanlar ile ayni ortamda yasamaya alistirdiklari icin o hayvanlar evcil mi olur? Senin icin sevimli olan bir hayvan bir baskasi icin itici olamaz mi? Sen kedi köpek seviyorsun veya o hayvanlar evde yasamaya mahkum edildildiginde pek sorun cikartmiyor diye evcilligi seviyor mu? Evinde deve beslediginde o deve eve mahkum edilmis , evcil bir deve olmaz mı?
Pek cogunuz üni okumus kendini kulturlu zanneden bir grup salak oldugunuzu söyleseler buna itiraz eder ve hatta sensin salak der , baskada cümle kuramaz odun gibi kalirsiniz. Insanlar birbirini yerken , nasil bir hayvan sevgisinden bahsedebilir ki?
Her hayvan doğal ortamında yaşamalı, vahşi tabiatlı diye bir şey yok. Sokakta barınamayan binlerce kedi köpek var onların sahiplenilmesi ve evde bakılması en doğrusu. Ortada mahkûm etmek diye bir şey yok. Yaradılışı gereği bir çok hayvan evcil yaşama, insanlarla iç içe olmaya müsaittir. Evcilleştirilmek yaradılışında var. Vak’a insanları korusun, evlerinde bekçilik etsin, hayvanlarını ya da mallarını korusun diye yaratılmış hayvanlar da var. Kurban edilmek üzere yaratılmış hayvanlar da var. Fıtrattan bîhaber olup boş boş konuşan insanlardan birisin.
Bunu sırf kızlara çekici gelmek için yapan erkekler çoğunlukta parayla cins bir kedi köpek alıyorlar sonra barınaklara atıp gidiyorlar. Kızlar barınakları ziyaret edenler yerine evcil hayvan besleyenleri seçtiğiniz için kaybediyorsunuz.
Kesinlikle bir adım onde.. Hatta erkeklerin bazıları kız tavlamak icin kopek besliyor. Bazıları isede dovusturuyorlar. Bunlar da piskopat olanlar.. Fakat ben bir kız tavlamak icin beslemezdim. :)
Kızlar merhameti özellikle arıyor erkekte. Sanırım hayvan beslemeyi onun göstergesi olarak görebilirler. Ama beslemeyip de daha merhametli olanlar da var :)
Yani hayvan besleyenlerin çoğunun bu resimdekiler gibi olduğunu düşünmüyorum :D Bir çok hayvan besledim ; Köpek, Kedi, Kuş, Balık, Kaplumbağa vs artısı oldu mu farkına varmadım :D ama arada 1-0 olduğunu hissettiriyordu :D
Ben köpeğimi av sezonunda kuş avına götürüyorum. Köpeğim değilde sanki kızım gibi ovalarda dağlarda beraber kafa dağıtıyoruz, eğleniyoruz. Hayvan besleyenin bir amacı olmalı ama o amaç manita olmamalı.
En İyi Cevaplar