Geçen hafta arkadaşımın kedisinin doğum günüydü. Kediye doğum günü hediyesi almak istiyorum. Mama alayım hem kız için hem kedi için iyi olsun diye düşündüm. Proplan yavru kedi maması en iyisiymiş diye biliyorum. proplan yavru kedi mamasıAma yanlışsam düzeltin. Sizce hangi kedi mamasını almalıyım?
Düşük kalorili olan obez kediler icin Hassas kediler icin olan yeme icme problemi olanlar icin, ki bunlarda tat daha az. Kedi begenip yemeyebilir Kısırlaştırmıs kediler için olanı söylemiyorum bile.
Ayrıca normalde kullanmadığı bir mamayi vermek kediyi ishal ya da kabız yapabilir. Veyahut kedi begenip yemeyebilir. Ben 180 lira verip aldığım mamayı sokak kedilerine verdigimi bilirim. Mamayı cok cok secerler. O yüzden mama doğru bir tercih olmayabilir
Onun yerine güzel bir taşıma çantası, kedi evi, kedi oyuncakları, cam önü kedi oturma yatağı, kedi salıncağı, kedi toz vitaminler, konserve mamalar, ödül mamalari gibi şeyler alabilirsin
Her kedi farklı mama sever. Proplan en iyilerinden diyebilirim. Benim kedim balıklıyi sevdi diğerlerine dokunmadı. Balıklı almanda fayda var. Tüylerinin daha az dökülmesini sağlar.
kafana göre bir şey asla alma kıza hangi markayı kullandığını sor, çöpe gidebilir mama ayrıca ben de arkadaşlarımdan ameliyat hediyesi ve doğum günü hediyesi istedim onlar alana kadar kedim öldü
kedinin neler sevdiğini bilirsen seçimin daha kolay olur. çünkü kediler her mamayı beğenmiyor. kimi yemeye bayılırken kimi de yüzüne bile bakmıyor. bence kedinin sevdiği yiyeceği sor.
En İyi Cevaplar