Biz taşınalı çok olmadı. Şimdilik eşimle ikimize yetecek kadar eşya aldık kalanları sonra tamamlarız diye düşündük. Birkaç kez evine gittiğim arkadaşımın kızı kedilerimiz olduğunu görünce çok heyecanlandı kedileri görmek için ağladı. En son annesi eşinin evde olmadığı bir gün gelelim de kedileri görsün dedi. Tabii ki çok isterim ama evim misafir ağırlamak için müsait değil dedim çekinerek. "Hiç çekinme iki dakika oturup kalkacaz. Böyle bir şey istediğim için özür dilerim ama kızım çok istiyor tutturmuş" dedi. Tamam ayarlayalım konuşuruz dedim. Beni hep bir yerlere çağırıyor sık sık görüşüyoruz bu aralar. Dün beni çağırmıştı rahatsız olduğum için gidemedim. "O zaman biz sana gelelim, biz sana gelmek istiyoruz bugün veya başka zaman da olur. Çocukları da getiririm kedileri görmüş olurlar" dedi. Tabii yarın buyurun gelin dedim ama çok gerginim evde oturacak yer yok küçük bir koltuk dışında. Çay bardaklarım vs yok. Kocaman salonda bir tane küçük koltuk ve halı var çok utanıyorum çekiniyorum. Eşime söyledim o da çok çekindi. Yarın gidip koltuk takımı vs mi alsam diye düşündü. Bir yandan da arkadaşıma kızdı durumu belirtmemize rağmen niye gelmek için ısrar ediyor diye. Bir bahane bulup evi toparlayana kadar erteleyeyim dedi ama nasıl bahane bulabilirim onu evimde istemediğimi düşünebilir hoş olmaz
18 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Eve davet edin sorun olmaz hem yeni evlisiniz o bu durumu anlayacaktir
Gerçek arkadaşınsa buna takılmaz, önemli olan birlikte geçirdiğin vakittir
Yeni tanıştığım samimi birisi ama sadece ona söylediğim bir şeyi başka arkadaşlarımızdan duydum. Önemli bir şey değildi ama gidip onlara anlatmış. Benim evimi eşyalarımı falan da anlatır diye çekiniyorum
Anlatırsa da onun ayıbı ya gidip anlatsa da millrt onu ayıplar bence
Bence çekinme. Oturacak yer yok mobilyaları sipariş ettik hala gelmedi sürekli bir aksaklık çıkıyor falan de. Öyle geçiştir. Bir daha gelmez zaten yakın zamanda. Çocuklar kedileri görsün gitsin
Onun yarın kursu olduğunu bildiğim için kesin gelemem der diye düşünüp tamam yarın müsaitseniz gelin dedim çünkü direk pat diye "Biz sana gelmek istiyoruz" dedi.
Tamam yarın kurs çıkışı gelirim dedi 🥲
Mobilya siparişi inandırıcı olmaz gibi ya hasta olduk acil işimiz var falan desem?
Bence hastalık veya acil iş iyi olmaz. Ha belki hastayım çocuklara buluşmasından korkuyorum dersen olabilir. Ama mobilya işi daha mantıklı bence. Çünkü mobilya siparişini bugün versen 2 ay sonra gelir😂
Öyle yapayım o zaman. İnşallah onu evimde istemediğimi falan düşünmez.
Net düşünür
Off çok ayıp olur. Çünkü o hep beni evine davet ediyor. Birkaç kez gittim.
Ne zaman eşya alacaksınız peki
Bilmiyorum ekonomik durumumuza bağlı. Yakın zamanda olsaydı ertelerdim sonra onu ve eşini çocuklarını yemeğe davet ederdik
Hee geciktirdikce zorlaşacak. Allah kolaylık versin. O zaman açık konuşmak en guzeli
Eşim hasta diyeceğim yalan söylediğimi anlasın bir şey olmaz ayıpsa da yapacak bir şey yok onun yaptığı daha ayıp
Tabi onun yaptığı emrivaki daha ayıp ama çekinme boş ver. Ertele gitsin. Bir süre sende onun evine falan gitme ama
👍🏻
Bence sert yap biraz. Bi çocuk heveslendi diye mecbur değilsin evine almaya çocuğunu oyalasın. Hiç ayıp olmaz
İlk başlarda söyleyince durumu izah edip "olmadı ben yavru kedilerden birini getiririm kızın sevsin hevesini alsın" dedim. Olur falan demişti ama bugün pat diye "Biz sana gelmek istiyoruz" deyince ne diyeceğimi bilemedim. Buyrun gelin dedim
Hiç çekilmez ya. Pat diye insan geliyorum der mi? Anlıyorum seni de ama yerinde olsam diretirdim yoksa devam edebilir. Sizin huzurunuz daha önemli
Çok haklısın. Bir yandan da ona durumu söylememe rağmen evime gelmeyi o kadar istiyor ki gelsin kendi gözleriyle görsün anlasın diyorum ama en azından ikram edebileceğim bir şeyler ve çay bardakları olsaydı yine de azıcık rahat olurdum
Hiç dert etme inan ki. Yapabiliyorsan karton bardak al onunla geçir olmadı. Kendi görse belki bi daha böyle ısrar etmez dediğin gibi. Bırak bi çay demle geçir ikram zorunlu değil bu durumda. Ama utanması çekinmesi gereken asla sen değilsin bilesin 🙏🏻
Teşekkür ederim sözlerin beni sakinleştirdi 🥹
Eşim diyor ki "Ona benim hasta olduğumu söyle ben evdeyken gelemez sonra siz ikiniz dışarda buluşun" dedi
Böyle de yalan söyleyeceğimi anlayacak ayıp olur deyince "Zaten yalan olduğunu anlar eve gelmesini istemediğimizi anlayacak onun yaptığı daha ayıp" dedi
Rica ederim umarım iyi gelmiştir 💕
Valla eşin haklı, sana da uyuyorsa söyle gitsin bu yalanı. Yalan olduğunu anlasın ya da anlamasın ona karşı hiçbir sorumluluğun yok ki anlasa ne anlamasa ne. Bırak takma kafana gerçekten huzurunuzdan senin rahatından daha önemli değil hiçbir şey. Rahat hissetmiyorsan bu pembiş yalanı söyle bırak belki anlar da çekinir gelmez.. 🌸
Çok haklısın. Ay iyi ki varsın ya dünyanın böyle güzelliklere ihtiyacı var 🌸🪻
Çok teşekkür ederim 🤗
Lafı bile olmaz kii, yarın her şey gönlünce olsun inşallah 🌸
Teşekkür ederim. Çok şükür benim bir şey dememe gerek kalmadan o gelemeyeceğini söyledi.
Çok sevindimmm 🥳 Benden yük kalkmış gibi hafifledim vallahi 🫠🌸
🤗🫶🏻
Neden esya yok
Yeni taşındık. Önceden eşyalı evde kalıyorduk.
Yok demiştin ısrar ediyorlar insanları anlamak zor ya belli istemiyor işte ne ısrar
Çocuklar kedileri görmeyi çok istiyor yoksa böyle bir talepte bulunmazdım dedi. Bugün de pat diye "Biz sana gelmek istiyoruz" deyince ne diyeceğimi bilemedim buyrun gelin dedim
Uygun dille acikla
Açık açık söyleyeyim mi diyorsunuz?
Aynen öyle