Ya gına geldi. Dolap yapıyorlar. Kuyu gibi, kocaman kocaman raflar. Yerleştiriyoruz. Bi tane kazak almak için tüm dolabı yine bozuyoruz. Neden bu kadar özensizler? Hayır, ucuza da almıyoruz ki. Hem pahalı, hem bi halta yaramıyor. Artık gına geldi bu işlevsiz mobilyalardan ya. Komodin yapıyor. İçine bi halt sığdığı yok. Bir de yer kaplıyor. Biraz geniş. Karşılıklı iki kazağın sığabileceği, küçük küçük raflar yapmak niye zor? Özel yaptırsak da, usta illa kendi bildiği bir şey yine ekliyor. Japonya'dan plastik bi dolap getirdi arkadaşım. İnanın dolabımın yarısı kadar görünümünde. Dana kadar dolabımdan daha çok eşya aldı. Adamlar yapıyor ya. Bir de bizim işçiliğe bak
1 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
tek derdin bu olsun be abisinin
Sence Türkiye'de yaşayan bi insanın tek derdi bu olabilir mi
olamaz işte bunu dert edinmene şaşırdım
Bu da dert. Tam 4 saatte dolaplarımı temizledim. Yazlıkları kaldırdım. O kadar emek harcadım. Akşama bi badi almak için bütün dolap yine çöp olacak. 4 saatlik emek bu da. Sürekli oturup dolap mı düzenleyelim
Her şey sorun bu ülkede. Ne biçim, işlevsiz. Mutfak dolapları desen öyle. Koltuk takımlarının sırt kısmı yok. Her şeyden kısa kısa yakında bize koltuk takımı diye sözde 3lü ama 2li dandik, sırtı olmayan koltuk, bide sandalyeden hallice, iyice yerde olan tekli verecekler. Biz buna da sesimizi çıkarmayız. Bide bu takıma 100 bin veririz. Gelen soyuyor, giden soyuyor oh valla ya
Mobilyacıyım müşteri nasıl isterse öyle yaparız
Dolap yaptırdık. 10 tane raf istedim. O çok küçük olur işini görmez diye 5 tane yaptım dedi. Dolabı da almadım, parasını da vermedim. Cm olarak da büyük yapmış. Bişey sığmaz diye. Sana ne abicim dimi? Denk geldiğim ustalar böyle hep. Kendi bildiklerini okuyorlar. Hayatında bi kere kıyafetlerini yerleştirse adam gibi bişey yapacak ama dünyadan bi haber olduğu için işlevsiz yapıyor
İyisi var kötüsü var elbet normalde standart neyse öyle yaparız ama özellikle belirtilirse ne istenirse onu yaparız. Ne diyim ki
haklısın sende. Herkes aynı değil ama iyisine denk gelemiyoruz. Standart hiç kullanışlı değil. Neye göre standart olmuş hiç anlamadım
Afyon'da olsaydın yardımcı olurduk
Aa Afyonluyum ama şu an başka bi yerde yaşıyorum. Ailem orada yaşıyor. Mağaza adınız ne? Annemler köy evi yaptırıyor. Mobilya vs alacaklar. Uğrarlar size:)
Şaka mısın ya 😅
Vallahi Afyonluyum 😅 dedemler Tekgözler diye biliniyor hatta 🤭 Sultandağlıyım, eskiden dort diyorlardı 😂😂
Sultandağı uzak bize merkez ben
Valla haklısın abla
Kimse de dur demiyor. Hiçbir şeyden memnun değiliz şu ülkede. Ama hiçbir şey olduğu da yok. Valla bıktım ya. Hiç mi bişeyi güzel olmaz bi ülkenin 🥺
Vallahi abla işlevsiz yaptıkları için o yüzden bunu yaşıyorsun sıkıntı ya çok güvendiğim bir mobilyacı olur ona yaptırırsın anca onlar da çok özenmiyor ya biz de yaptırmıştık
Evet yaptırılan da kaliteli olmuyor. Tam kafayı yemelik valla ya
Boş ver o zaman ne güzel ki zaten bu güzel olsun kafan yerinde olsun yeter
Haklısın ablacım valla, tek elimizde olan şey
On numara ablasın sen ya gerisini salla
Ya teşekkür ederim, çok tatlısın sende 🌸
O senin Tatlılığın ben de teşekkür ederim
Haklisiniz