8 gü

Kocamın sürekli geğirmesi, kişisel hijyeni ve saygısız tavırları normal mi, ne yapmalıyım?

Yeni evlendim kocam sürekli geğiriyor yemeğe annemlere gittik masada geğirip duruyor o kadar utandım ki dışarıda giydiği pantolonla yatağa yatmış dedim napıyorsun sen ya değiş üstünü dişini de fırçalamıyor doğru düzgün günde 1 kez anca. Sümüklü peçetelerini komodin üstüne atmış duruyor çorapları başka bir yerde duruyor. Evden getirmiş tüm kıyafetleri lekeli pis hepsini yıkadım zaten hepsi eski yarısını da attık. Yemeğini yiyor daha 1 haftalık evliyiz beni masada bırakıyor gidiyor yatıyor video izliyor. Avizeleri asacağım dedi merdiveni açtı 3 gündür ortada duruyor bir şey yaptığı yok. Ama bu ev niye dağınık deyip duruyor ben dağınıklıklarını toplamıyorum asla. Bıktım ilk haftadan annem babam üzülüyor benim için bir de bu insanın ailesi okumuş etmiş üniversite mezunu insanlar. Köyden gelmemişler biz köyden geldik annem babam ilkokul mezunu diye bizi küçümsüyorlar babamın 10'da 1'i kadar görgüsü bakımı yok. Balayına gitmedik yeğeni hasta diye ameliyat oldu diye ama ablası evlenecekmiş karşı taraf tanışmaya geliyor madem balayına gidemiyoruz onlar da ertelesin anlamadım yani bir bize mi sorun

Kocamın sürekli geğirmesi, kişisel hijyeni ve saygısız tavırları normal mi, ne yapmalıyım?