Mutfakta yemeğini işini görüp bir de çıkardığı pisliği temizlemeden mutfaktan çıkma olayı çıktı. Kendine yumurta kırıyor yumurta kabuklarını çöpe atmamış yumurta tavanın dibine yapışmış yiyip öylece bırakıp gitmiş
13 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Mutfakta yemeğini işini görüp bir de çıkardığı pisliği temizlemeden mutfaktan çıkma olayı çıktı. Kendine yumurta kırıyor yumurta kabuklarını çöpe atmamış yumurta tavanın dibine yapışmış yiyip öylece bırakıp gitmiş
Erkekler böyle değil de bazı erkekler mutfağı kendiliğinden temizlemeyi henüz keşfedememiş oluyor 😂 Yemeği yapıp bulaşığı olduğu yerde bırakmak da ayrı bir yetenek gerçekten insan kendi arkasını toplamayı bilmeli 😄
Bunu erkek kardeşim gecenin 1'inde yapmış, çok uykum vardı temizlemeye mecalim olmadı sabah kahvaltı hazırlamadan önce bunun pisliğini temizledim
Yok gündüz de öyle o
Canın yumurta istediğinde kendin yapmaya kalkma ben sana yaparım olur mu dedim ben de kdkdk kendileri yapmaya kalkınca mutfak batıyor
İyi de ne yapayım temizlemiyorlar ki rjdj
Olur jdjdjdjdj
Cevap
9Cevap
bunu yapan anneleri. Aman oğlum yapma, aman olum dur ben temizlerim vs vs
böyle yetiştiriyorlar.
Bir kere onun yaptığı yumurtanın bulaşığını yıkamadım diye annem beni azarlamıştı
Yooo ben öyle değilim. Yemekte yaparım. Hatta çoğu kadından daha temiz yaparım.
Bu kardeşten kardeşe bile değişiyor insanın içşnde olacak
Gecenin 1'inde yapmış, çok uykum vardı temizlemeye mecalim olmadı sabah kahvaltı hazırlamadan önce bunun pisliğini temizledim
kocan değil mi?
Erkek kardeşim
kaç yaşında
22
eğitin
Sana bulaşık yıkamayı öğreteyim mi dedim hayır diyor ndkd
aslında çoğu kişi böyle bakma sen yapanlar azınlıkta
Bir de çok hızlı yiyorlar ve yemek yerken bir temizlik adabı falan hiç yok bugün ekmeği yağlamış mesela peçeteye sarıp öyle poşete koymak zorunda kaldım poşet yağlanmasın diye
bak mesela sen bambaşkasın o çok başka. yapabileceğin tek şey uyarmak bir de eş seçiminde bunları yapmayan birini bulmak
Canın yumurta istediğinde kendin yapmaya kalkma ben sana yaparım olur mu dedim ben de kdkdk kendileri yapmaya kalkınca mutfak batıyor çünkü
ahsjs yeter ki mutfak kirlenmesin
Bence çoğu öyle
Evet tam olarak böyle evlenmeden bin kere düşünün
Erkek kardeşim yapmış, sana bulaşık yıkamayı öğreteyim mi dedim hayır diyor ndkd
Çünkü gerekli olmayacağını dusunuyor onu bu şekilde yetiştirdiler
bunu yapan hayvana anlatmalısın
Gecenin 1'inde yapmış, çok uykum vardı temizlemeye mecalim olmadı sabah kahvaltı hazırlamadan önce bunun pisliğini temizledim
Magradanmi çıkmış o
Hepimiz değiliz
Evet böyle Haklısın
İşiniz zor
Yok yıkıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?