Merhaba 2+1 kendime ait dairem var, öğrenciyim. Spordan geldim ama evde tekim. Tek olmayı nasıl çözebilirim? Bursa'da tek olanlar var mı hshha (yazarken utandım)
12 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence utanılacak hiçbir şey yok ya tek başına yaşarken özellikle akşam eve gelince insanın bir anda canı sıkılabiliyor 😄 Sporunu yapmışsın zaten şimdi evde kendine küçük bir rutin oluşturabilirsin film dizi açmak yemek yapmak müzik dinlemek kitap okumak ya da sadece kahveni alıp balkonda oturmak bile iyi geliyor ama asıl mesele ara sıra insan içine karışmak bence düzenli gittiğin bir kurs spor salonu ya da öğrenci etkinliği gibi yerlerden birkaç kişiyle tanışınca evdeki yalnızlık da o kadar batmamaya başlıyor Bursa da tek yaşayan ve bazen aynı şekilde sıkılan bir sürü insan vardır eminim hatta belki bu soru sayesinde birkaç kişi birbirini bulur.
Kimseyi bulamadım ki😕
Cevap
2Cevap
Bu mevsimler dizi mevsimi.. kendine daha cok vakit ayirma mevsimi yoksa uzun soluklu aksiyon diziler basla birine.. ve illede bir seyler yapayim surekli meşgul olayim uretken olayim diye hirpalama kendini bazen insan dümdüz durmak istiyor
Basına dert almak mi istıyon ne tür biri gelicek evine belki bir şey yapacak
Dert değilde eğlence
Apartmanı baştan aşağıya süpür
Nope
Ben de sıkılıyorum
Ne bursasi
Şehir olan bursa bursası
Sana demedim yoruma canım iki erkek geldi onlara dedim ama yorumu kaldırdım
Eve kız at
süper çözüm
Amaç o zaten
Git FSM de kahve iç