Yani bazen severim hem dinç oluyorum, hem cebim dolu oluyor hem de vaktim boşa gitmemiş oluyor. Evde olunca temizlik yemek daha çok yoruyor ve bunun için kimse para vermiyor bana😂
19 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Her zaman büyük bir hevesle çalışıyorum diyemem ama boş durmaktansa çalışmayı tercih ederim. Hem günümün boşa geçmediğini hissediyorum hem de kendi paramı kazanmak insana ayrı bir rahatlık veriyor. İş ortamı ve çalışma şartları iyiyse çalışmak daha keyifli oluyor.
Çalışmayı seviyorum elbette seve seve işimi yapıyorum
Ne güzel maaşallah o zaman size
Çalışmayı severim. Kendi paramı kazanmak, üretmek ve kimseye muhtaç olmamak bana daha çok huzur veriyor. Ev işi de emek sonuçta ama karşılığında maaş almıyorum diye küçümsemem. 😌
Cevap
20Cevap
severim evet..
Notmalde severim ama askeriye de darlanıyorum ya 😅
Askeriye bu şartlar sert ve zor olur. Erkeği adam eden tek yer derler doğru müdür bilmem😂
Sanki ortam çayır keyif gibi geldi bu anlatışa bakarak. Belli neşeniz de keyfiniz de bol. Maaşallah efenim
Rica ederim
Hayır baba parası yicem ama üniversiteye hazırlanıyorum maalesef baskı
Bende 1-2ay calısıp ihtiyaclarımı giderip tyt hazırlanacağım. Ev kızı olmak iyi gelmedi bana çok eksik kaldım İzmir de ağız ve diş sağlığı okuyayım diyorum nasip bakalım
İnşallah olur bende eski izmirliyim harika yer İstanbul güvendiğim az kişi var özledim 😞
İnşaallah teşekkür ederim. Evet İzmir'in güneşidir her sabah gözlerime yansıyan tarihi ruhudur kollarıyla beni sarmalayan suyudur havasıdır özgürlüğüme derinlik yaşamıma ferahlık katan…✍️ İzmir'in her zerresi ilham pınarı resmen
Evet kesinlikle
Çalışmak güzeldir
Özellikle beraber çalışmak güzeldir
Bence tek calışmak daha iyi motivasyon tam hız oluyor. Odaklanman habire bozulmamış oluyor. En azından benim için böyle
Yani herkes farklı tabi
Bana göre beraber çalışmak daha güzeldir
En azında bazen sohbet edilir şaka espiri falan güzel olur
Haklısınız insan bazen istiyor bir muhabbet bir espri. Ben de * düşünüp yazdım genel düsünce mi arada güzel olur evet
Yani ☺️
Muhabbet baldan tatlıdır demişler
İşte o muhabbet insanıyla sohbet etmek gerekir ki gerçekten o zaman o muhabbetin verdiği tat hiçbişeyde bulamazsın
Çalıştığım kişi iyiyse sorun etmiyorum. Sadece sabah kalkmak ve işten çıkış saati canımı sıkıyor. 9:30 da başlasam 15:30-16 gibi çıksam iyi olacak
çalışmayı kim sever ki ama mecburuz işte, ev işi de bi yandan bitmiyo zaten ikisi de insanı yoruyo neticede.
Severim çalışmak insanı zihnen ve bedenen dinç yapıyor maddi olarak da bağımsız olmak iyi hissettiriyor.
Seviyorum ya, tekrar çalışmaya başladım. İyi geldi 🤭
Boş durmayı sevmem
İş haricide ekstra uğraşım vardır
😂 O zaman senin için çalışmak hem spor hem kazanç demek. Evde yaptığın temizlik ve yemek de mesai sayılır aslında, sadece patron biraz cimri 😄
Öyle evet. 😄
Evet var doğada yürüyüş yapmayı çok seviyorum tek takılıp cayımı yapıp bir ağaca yaslanıp kitabımı okumak benim için en büyük zevk ve huzur kaynağı
Öyle biri çıkmaz benim karşıma, şimdiler de herkes cafeler de, AVMler de ben ise dağ bayın nerede ise oradayım nasıl denk gelsin ki. Veyahut bizim yemyeşil bahçe de hamak keyfindeyim kendi halim de takılırım beni bol bol gören sadece kuşlar olabilir ve karıncalar
Zannetmem ama hadi bakalım öyle olsun. 😅
Bazen. Güzel tarafları var ama genel olarak yatmak varken çalışmayı sevmem djjd
keşke gecede çalışsam gece gündüz iş olsa asla yorulmam çalışmayı çok seven biriyim
Çalışmayı seviyorum ama uykusuz olduğum günlerde tam bir eziyet oluyor 😔
Maddi manevi karşılığını aldığımı hissediorsam severim
Sevmesesekte verilen görevi yapıyorux
Ne çalışacağıma bağlı
Kim sever be maaş için
Hiç sevmiyorum
Kimse severek calismiyor bence hsjsksksk
Çalışmak güzeldir tabii severim
kariyer basamaklarını çabuk tükettim
Yakında kpss var hiç çalışamıyorum motivasyon 0
Kps'nin cılkını çıkardılar tabi motivasyon olmaz, haklısınız yani
Sevmem gezmeyi severim