Güncellemeler
1 gü
Düzenlerim diye hepsini yere attım düzenlemekten vazgeçtim üşendim şimdi tüm kıyafetlerim yerde şsödçwğfıfnd
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
yerleştirerek
bence giymediğin şeyleri denerken bana oluyor mu diye değil en son ne zaman giydim diye bakmalısın, yoksa o döngüden çıkamazsın. bir de yatağın altındaki kışlıklar veya makyaj aynasındaki parçalar ortalıkta olunca kafayı yersin, önce fazlalıkları cidden elden çıkarmak lazım.
Benim dolap düzenim de aslında dışarıdan göründüğü kadar düzenli değil açıkçası Ben de bazen dolabı açıp hiçbir şeyim yokmuş gibi hissediyorum ama içi ağzına kadar dolu oluyor Özellikle kışlıkları kaldırmak benim için ayrı bir mesele oluyor yatağın altı makyaj masasının dolabı derken evin her yerinden kıyafet çıkıyor Giymediğim şeyleri ayırmaya çalışıyorum ama sonra üstüme bir bakıyorum oluyor ve kıyamıyorum Böyle olunca da atılacaklar sürekli dolapta kalıyor Bence en güzeli hepsini bir anda düzenlemeye çalışmamak Önce gerçekten hiç giymediklerimi ayrı bir yere koyup birkaç hafta bekletmek sonra hâlâ aramadıklarımı vermek olabilir Bir de kıyafetleri çok sıkıştırmadan yerleştirmek gerekiyor yoksa düzenlediğim gün güzel görünüyor ama sonra aradığımı bulmaya çalışırken yine dağılıyor.
Bu kıyafet işi sıkıcı ya. Ne diye katlıyoruz ki sanki o dolapta aynı kalacaklarmış gibi osksdkfpdıdı muhtemelen dolaplarımız çok benziyordur beybim. O işi havale etsen bile yine aynı şeye dönüşüyor, kaçarı yok
O piti piti diye random atmışım. Ben ve tesadüf randomlarım
Bugün komple yere devirip tek tek katlayacağım 3 gün sonra yine aynı olur 3 ay sonra bi daha toplarım 😂
Hepsi ayrı ayrı kıyafet naylonlarının içinde durur. Kışlıklar üst dolapta, yazlıklar alt dolapta takılır.
İç çamaşırlar çekmecede olur. Üst pantolon alt uzunnkollu onun altı tişört onun altı eşofman şort
Ne yazık ki eşim sağlıyor bu düzeni ama zılgıtı da yiyorum 🤣
Askıya asıyorum gömlekleri, pantolonları da içlerine, ceketleri da ayrı..
Ben 6 ay ayni pantolon ve tisortu giydim. 2-3 parca pant ve tisortum var. Oyle.
Genelde düzenli olurum
Her gün toplayarak
Sağlayamıyorum
Hiçç düzeltmem jçjçjç
giyme boş ver
Sağlamıyoruz
Profile bak aq hırrr
sağlamiyorum