28 gü

Eşimin çamaşırlarını yıkarken sürekli sorun yaşıyorum, artık çamaşır yıkamaktan korkuyorum ne yapmalıyım?

Yeni evli sayılırız normalde çamaşır yıkarken gerilmem ama son zamanlarda çamaşır konusunda sürekli sıkıntı yaşıyorum. Mesela bir iki ay önce eşimin siyah tişörtlerini yıkadım, siyahlarla yıkadım neyse kuruduktan sonra eşim fark etti sinirlendi bağırdı kıyafetlerime ne oluyor diye. Bi baktım siyah tişörtünde hafif bi kızıllık var. Neyse ben de dedim ki normal bir şekilde yıkadım hani 30-40 derece 800 devir yani üstünde de yıkamam. Neden oldu bilmiyorum dedim. Sonra bi ara tabii bunda benim de hatam var iş pantolonunda tükenmez kalem kalmış ben de fark etmeden atmışım koyu renklerle. Bi baktım çamaşırlar leke leke tükenmez kalem olmuş. Hemen leke çıkarıcı döktüm tamburu sildim tekrar yıkadım bazılarında çıktı bazılarında minik minik kaldı. Neyse makineyi de boş çalıştırdım. Tek tek yıkayıp çıkarmaya çalıştım lekeleri elimden geleni yaptım. Eşimin de kıyafetleri pek yeni değil 10 yıllık olan da var aralarında haliyle kumaşları biraz yıpranmış. Neyse bugün de cebi biraz yırtık bi şortunu yıkadım bi baktım cep kısmı iyice yırtılmış al başına iş yine şok oldum. İçim çok sıkılıyor artık bu konuda çamaşır yıkamaktan korkar oldum. Ne yapacağım bilmiyorum.

Eşimin çamaşırlarını yıkarken sürekli sorun yaşıyorum, artık çamaşır yıkamaktan korkuyorum ne yapmalıyım?