Tabii ki ikisini de sevmeyen insanlar da olabilir. Ev benim şahsi alanım, buluşacağım ile dışarıda buluşurum diyen. 🙋
Ben misafir olmayı daha çok seviyorum galiba. Gittiğim eve kendimce bir şeyler hazırlayıp giderim, beraber gittiğim evi derler toparlarız ve sonra keyif çatarız. Benim misafirlik anlayışım budur. 🙃
Misafir olmayı mı daha çok seviyorsunuz yoksa misafir ağırlamayı mı?
İkisinide sevmiyorum sokakta kalırım daha iyi oda zorla bi kere gitmiştim ağız burun şey yapmalar uyuz oldum oda teyzemdi ah ah zor dayandım gercekten sonra bizim eve geldiler adam yerine koymadım ne çocuklarını nede onları hala yüzsüz gibi geliyolar suratlarınıda söyledim ay bunlar ne yüzsüz hala geliyolar diye şok oldular 🙄 sevmiyorum adam yerine koymuyom midem bulanıyor onları görünce
evet ailemide hiç sevmem annem gelirdi hepsinin çocuklarına zorla baktırırdı onlarda içmeye yemeye sıcmaya gezmeye giderlerdi ay bide gecmiş karsıma canım canım konuşuyolar onlar yüzünden ne cocuk olabildim ne genç nefret ediyorum en sonda çıldırdım hepsini evden kovdum rahatsız ya kıskanclıklarını o kadar çok belli ediyolardıki ne aile nede baska bişey umrumda degil kimsenin cocuguna bakmak zorunda degilim hepslnş kovdum Şu an uzanıyorum hepsi küsmüşmüş umrumda degil yeter da bende insanım 🙄
misafir ağırlamayı daha çok seviyorum. kendi evimde, kendi ortamımda sevdiklerimi rahat ettirip güzel bir sofra kurmak bana daha çok keyif veriyor. misafirlikte ortam ne kadar samimi olursa olsun insanın üzerinde ister istemez hafif bir çekingenlik kalıyor.