Güncellemeler
5 sa
Süper Soru 🥳
Teşekkürler ❤️
Teşekkürler ❤️
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Mantar evde yaşamak kimine göre tuhaf, kimine göre de hayalleri süsleyen evlerdir ve ben de mantar evde yaşamak isterdim. Peki ya siz ister miydiniz?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
İsterdim çok şirin tam benlik 🏡 ✨
olur:
Görüntüsü çok şirin, bende böyle bir evde kalabileceğimi düşünüyordum. Hatta devlet belirli yerlere bu evlerden yapsa öğrencilerde bunlarda konaklaya bilir. Ama bunu düşünüp hayata geçire cek insanlara ihtiyaç var. iyi bir fikir sunmuşsunuz.
Tabii ki isterdim ıssız bir ormanın içinde herkesten uzakta yanımda bir tek değer verdiğim kişi olacak Allah daha ne isterim ki? Hele kışın ormanın içinde kar var mantar evde ateş yanıyor tam masal gibi olurdu
Şirinler köyünde olsaydık yaşamak isterdim ama bana mantarlı evde yaşamak Çok küçük geliyor ya tarzım değil Benim evim 200 metrekare villa istemezdim açıkçası bana küçük gelirdi Konfor alanından çıkmak istemezdim hem de evimde Koskocaman bir bahçe havuz varken bir de çok eşyam var onları sığdırmak kolay olmazdı zor olurdu Bu yüzden tercih edeceğim bir şey değil her ne kadar Şirinler çizgi filmini sevsem de
Mantar evde yaşamak kimine göre tuhaf, kimine göre de hayalleri süsleyen evlerdir ve ben de mantar evde yaşamak isterdim
Bu mantar ev de biraz şeye benziyor öhööömmm neyse
Hayir cok kucuk ben rezidağnsssss severim 😂
Güçlü şirin olarak.. obur da olabilir.
Çok şeker bir ev
Evet çok güzel
Tatlı güzel ev
Hayır tabiki de