Taşındık ve taşındığımız ev giriş kat. Ev uzun süredir kullanılmamış. Ev böcek dolu, örümcek dolu; nasıl kurtulabilirim?
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Taşındık ve taşındığımız ev giriş kat. Ev uzun süredir kullanılmamış. Ev böcek dolu, örümcek dolu; nasıl kurtulabilirim?
Böcek zehiri satan bir yerden zehir alarak tabiki. Evi sabah zehirleyip gün boyu eve girmeyin. Akşam camları açarsınız gece yatana kadar. Tabi sineklik de olmalı, bir daha böcek girmesin. Ev havalandıktan sonra rahatınıza bakın böcek möcek kalmaz ölür hepsi
Sağolun
Ricalar
İlk önce evin her yerine ilaçlatacaksın ertesi gün bi temizlik şart. Bütün delikleri falan kapatacan girmesinler.
Cevap
11Cevap
Biliyorum bulması zor ama Kedi Nanesi bitkisini alıp birkaç köşeye az bişey döksen sorun tamamen çözülür
K-otrine diye bi ilac var 5 litre suya ilacin tamamini bosaltiyorsun iyice karıştır sonra bos bir camsil spreyinin icine koy bocek gördüğün yerlere sık bu kadar %100 çözüm kullanmadan once de calkalamayi unutma 😉
İlaclaman gerek evi ilaclayip 3 gun kapali dursun sonra temizle
Bulunduğun belediyenin hizmet vermesi gerekiyor ilaçlama işlerine bakanlar tlf et gelsinler
İlaçlama şirketi en temizi başka çare yok
Taşırmadan önce komple bi ilaclataydin
Domestos ile mikroplara veda edin.
İlaçla
İlaçlama şirketi çağır
Evi komple ilaçlatarak
İlaclatin
Evi ilaçlat
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?