Teşekkürler ❤️
Temizlik ürünlerinde vegan ürünler tercih eder misiniz?
Teşekkürler ❤️
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Temizlik ürünlerinde vegan seçenekler son yıllarda daha fazla tercih edilmeye başladı. İçeriğinin yanı sıra hayvanlar üzerinde test edilmemesi ve çevreye daha duyarlı olması sayesinde bazı tüketiciler için önemli bir kriterdir. Peki ya siz temizlik ürünleri alırken vegan olmasına dikkat eder misiniz?

Ben temizlik ürünlerinde vegan olmasına özellikle dikkat ediyorum diyemem ama seçenek varsa tercih etmeye daha yakınım İçeriğinin daha şeffaf olması hayvanlar üzerinde test edilmemesi ve çevreye daha duyarlı üretim yapılması benim için güzel kriterler Sonuçta temizlik ürünü alırken sadece iyi temizlemesine değil mümkün olduğunca ne kullandığıma da dikkat etmek gerektiğini düşünüyorum Fiyatı ve ürünün gerçekten işini iyi yapıp yapmadığı da önemli ama aynı özelliklerde iki ürün arasında seçim yapacaksam vegan ve hayvanlar üzerinde test edilmeyen ürünü tercih ederim Zamanla bu konuda daha bilinçli tüketici olmaya da çalışıyorum
Vegan olup olmamasından çok, temizlik konusunda en iyi sonucu veren ürünü tercih ederim. Benim için önemli olan ürünün gerçekten iyi temizlemesi, hijyen sağlaması ve etkili olmasıdır. Eğer vegan bir ürün aynı zamanda çok iyi temizliyorsa onu tercih edebilirim. Ama seçim yaparken önceliğim ürünün temizlik performansıdır.
Temizlik ürünlerinde vegan seçenekler son yıllarda daha fazla tercih edilmeye başladı. İçeriğinin yanı sıra hayvanlar üzerinde test edilmemesi ve çevreye daha duyarlı olması sayesinde bazı tüketiciler için önemli bir kriterdir
açıkçası evet dikkat ediyorum, görseldeki ahşap fırçalar ve bej tonlarındaki şişeler gibi doğaya zarar vermeyen şeyler daha çok ilgimi çekiyor, sonuçta hem sağlığımız hem de hayvanların zarar görmemesi önemli
Cevap
5Cevap
dikkat etmem buna
Gereksiz pahalı. Hassasolduğum bir konu ama belediyeler cayır cayır canlı toplarken gereksiz hassas buluyorum. Bunafazladan ayıracağım bütçe ile mama almak benim daha çok işime geliyor.
İçeriği ve hayvanlar üzerinde test edilmemesi benim için önemli Vegan olması da artı ama tek kriterim değil
Genelde hep tercihim doğal vegan ürünler oluyor tabii ki
Hiç bir şekilde vegan tercih etmem
Vegan tercih etmedim.
Hayır
Bazen kulanırım
Tercih ederim
İhtiyaç duymuyorum
Tercih edebilirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?