Elde yıkayacağım dağ gibi bulaşık ya, ağlamak hissiyatı geldi birden ama işte o kadar da duygusal değilim🥳😅 ne yapacağım ya kendimi mi atsam öylece de bırakamam üf üff

Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Elde yıkayacağım dağ gibi bulaşık ya, ağlamak hissiyatı geldi birden ama işte o kadar da duygusal değilim🥳😅 ne yapacağım ya kendimi mi atsam öylece de bırakamam üf üff

benim başıma gelen daha fenaydı. eve yeni taşındım ve buradaki evlerde çoğunlukla mutfak yok, kendin kuruyorsun çıkarken de mutfaklarini alıp gidiyorlar😅🤣 neyse eve taşındım, mutfak yok, yenisini alip kurana kadar da birkaç hafta geçti. o arada hep banyoya taşıyıp taşıyıp yıkadım 🤦🏻♀️ o çileyi git sen düşün ve şükret haline 😅😅
😅😅 aman Allah korusun. Benimde evde 4 kişiyiz her an ağızları boş durmuyor tezgag hep dolu evde kap kacak kalmadı mecbur yıkayacağım.
yaka anam yıka, çilemiz bitmez bizim 🤦🏻♀️
Bu olabilecek bir şeydir. En az beş seneden sonra böyle bir arızayı yapması doğaldır. Çünkü makinaya bile en fazla dört yıl garanti verilir. Bundan önce bir arıza olma ihtimali zayıftır. Muhtemelen kireçli kullanmadan kaynaklı tıkanma olayları, bunun dışındada elektronik sistem ile ilgili bir arıza makinanın çalışmasına engel olabilir. Servise vermenizde belki bir kaç gün içinde çözülenebilecek bir olay olabilir.
Ya gerçekten evin işi hiç bitmiyor, tam birini hallediyorsun başka bir iş çıkıyor. Bir de bulaşık makinesi bozulduysa geçmiş olsun, en lazım olduğu anda insanı yarı yolda bırakıyor. Şimdi bulaşıklar dağ gibi bekliyorsa gerçekten yazık. Umarım çok ciddi bir arıza değildir de kısa zamanda yapılır, yoksa elde bulaşık yıkamak tam bir sabır sınavı.
Ev işi zaten bitmiyor, bir de bulaşık makinesi bozulunca insanın sabrı gerçekten sınanıyor. Elde bulaşık yıkamak bir iki gün idare edilir de sürekli olunca ayrı bir çile. İnşallah küçük bir arızadır da fazla masraf çıkarmadan hallolur.
Cevap
15Cevap
Olur bazen arada öyle. teknolojik cihazlar bozulabilir
Bulaşık makinesi el ayak sanki hemen toplayaveriyor mutfağı ama ya çamaşır makinesi olsaydi birde oyle düşün 😅🤣🤣
Ya valla çok üzüldüm çok önemliymiş benim için. Eşim diyorki ben hasya olsam bukada rüzül edin hiç😅🥳
Adam haklı git yanaş sokul gönlünü al bari sknra bulaşıkları yikarsin😅🤣🤣
Amann maç izliyor hiç şimdi uğraşamam valla 🥳😅
Servis birseyler yesin yap dicem bulasik çıkacak 😂🤣😅
Ayyy geçmiş olsun ya 🥲 arızası en zor olan şey bir bulaşık makinesi, iki yaz sıcağında klima... 🤦
Valla b3nde anlamadım dursuk yere niye bozuldu gıcık şey
Yakın zamanda çözülür ya umarım 🥲
Ah kötü olmuş bu en kısa zamanda çözülür umarım sorun🙏🏻 Bende böyle bir şey olunca sinir oluyorum takılıyorum ya maalesef 🫠
Valla balkonda oturmuşum bir bulaşıklara bakıyoeum bir telefona hiç yerimden kalkasım yok. Torlayıp toplayıp çöğe atasım geliyor hepsini😅
Valla benimde geçen bozuldu servis 2400 istedi.. parça aldım 800 yaptım... benseverim elde bulaşık yıkamak yardimw. dereim cüzi bir ücrete :))
4 kişinin birikimi öyle çokki ya üff neden bozuldu neden 😅
Nazar nazar bu kadar tatil yapınca ben nazar ettim kesin:))
Valla ya hiç aklıma gelmemişti sen nazar ettin çok yattın artık sürün modunu aç sinyali bu😅🥳
Aç bir müzik , siva kolları terapi niyetine yıkmaya başla.
Neresi terafi ya üff
Tabi ki öyle. İnsan rahatlıyor bence. Hele bulaşık bitince son olarak o tezgahı da silip kuruladin mi kafada hiçbir şey kalmaz. Kuş gibi olursun :)
mor saçlı ve mor arka planlı bu anime profilindeki gibi karalar bağlamaya gerek yok, altı üstü bir makine bozulmuş hemen servisi ara halledilir, o da olmasa iki tabak yıkanır biter büyümez bu kadar.
kim yıkayacak şimdi makine tamir olana kadar o bulaşığı ulen anneannen onları yıkamak için dereden su taşıyordı senin musluğun var hiç olmazsa aktın su geliyor
Söyle yardım etsin.
El atsın yaptıklarına.
Fener maçı izliyor😅 sanki kazanakcakmış gibi
Maç haftanın sadece bir günü değil mi.
O an olması şart mı.
Bir gün sonraya bırakın.
Ay çok zor artık elde yıkanmıyor
Yani bür iki parça olsa kolaydı da üff
Enişte yardım etsun ula
Fener maçı izliypr😅🥳 sanki bür halta yarıyormuş bgibi
Geçmiş olsun😅
Gel yarım et yaw
İşim olmaz😂
Makine bozulduysa sorun yok, biz zaten elde yıkarken bile hayatı yıkıyoruz.
Hemen aç bir dizi izlerken foşur foşur yıka çok güzel terapi oluyor
Enişteme söyle yenisini alsın.
Manikürün bozulmuştur şimdi.
Çok normal, makine bu bozuluabşlşr. Servis çağır, hemen gelir.
Eskiden bulaşık makinesi de yoktu öyle düşünmek lazım 😅😅
Öncelikle geçmiş olsun ben severim elde bulaşık yıkamayı... umarım bir an önce yapılır makine..
Üf dünyanın en kötü olayı bu ya kolay gelsin ablacım 🥹
Az bulaşık çıkarmak gerek, makinaların da canı var.🥲
kolay gelsin
Bizim tatile çıkacağımız akşam evi su bastı makina suyu atmamış🤔 gece yarısı operasyon yaptık
Tamirci gelip bakana kadar sıkıcı
Geçmiş olsun bitmez çile
Eyvah
Sağlık olsun..
Esşne söyle alsın sana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?