Evi boyadım ama ilkti, çok beceremedim, olduğu kadar dedim
6 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evi boyadım ama ilkti, çok beceremedim, olduğu kadar dedim
Ben ev sahibi olsam ve evin ilk defa boyandığı için biraz acemice yapıldığını görsem öncelikle emeğine bakardım Sonuçta kendi başına uğraşıp boyamışsın ve ilk deneyiminde kusursuz olması beklenmezdi Çok kötü ve kullanılamayacak durumda değilse olduğu kadar deyip geçerdim Hatta nerelerin daha düzgün yapılabileceğini söylerdim ama sırf profesyonel gibi görünmüyor diye gereksiz yere tepki göstermezdim Önemli olan evi teslim ederken genel olarak temiz ve kullanılabilir bırakmak diye düşünüyorum İlk kez boya yapan birinden usta işi sonuç beklemek de biraz haksızlık olur Bence ev sahibi olarak sakin karşılayıp gerekiyorsa eksik görünen birkaç yeri düzeltmesini rica etmek en mantıklısı olurdu sonuçta boya yapılmış ve emek verilmiş eleştirmekten çok emeğe saygı göstermek gerekir
Cevap
2Cevap
acemilik oluyor illaki bende de var :) boyacı tutmak büyük para vaktin var ise yarım da olsa sen yap zamanla olur :) seneye tekrar boyarsın
Eğer para vermişsem kabul etmem bu yarım kalmış işi
Yok ne parası? Yıllardır oturuyorum zaten boyasız aldım boyanması lazımdı boyadım
Haa zaten kendi evini boyamışsın. Ama misafirleri takan biri isen belki onların tavırları rahatsız edebilir seni. Birde evde yarım kalan veya bozuk olan şeyler beyni kötü anlamda etkiliyor. Belki kendi zihinsel sağlığın için duvarı daha düzgün boyamak isteyebilirsin
Yok kenar kısımlar falan kaldı bazı yerlerde fırça darbeleri falan ama çok umrumda değil temiz olsun yeter
Anladıımm, emeğine sağlık
Boyadiklarinda yanlarında dursam ya da kendim yapsam böyle bi sorun olmayacak
Bir kat daha atarım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?