Üç gün içinde taşınmamız lazım ve evde daha bir şey hazır değil, biter mi, yetişir mi üç güne 😅
6 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Üç gün içinde yetişir bence ama bu noktada her şeyi aynı anda yapmaya çalışırsanız çok yorulursunuz Öncelikle bütün evi tek seferde toplamaya çalışmak yerine odalara göre ilerleyin Kullanmadığınız eşyaları ve dekorasyonları önce kolileyin günlük kullandığınız şeyleri en sona bırakın Her kolinin üzerine hangi odaya ait olduğunu mutlaka yazın böylece yeni evde neyin nereye gideceğini aramakla uğraşmazsınız İlk gün daha çok toplama ve kolilemeye ikinci gün kalan eşyalarla mutfak banyo gibi detaylara üçüncü gün de son kontroller ve taşıma işine ayırabilirsiniz Kıyafetleri de tek tek katlamakla uğraşmak yerine temiz büyük poşetlere veya valizlere koyabilirsiniz Önemli belgeler değerli eşyalar ilaçlar şarj aletleri ve birkaç günlük kıyafeti ayrı bir çantada tutun bunlar kolilerin arasında kaybolmasın Bir de taşınma günü için temizlik malzemesi kağıt havlu su atıştırmalık makas bant ve çöp poşeti gibi şeyleri mutlaka kolay ulaşacağınız bir yerde tutun Üç gün kısa bir süre ama evdeki herkes elinden geldiğince yardım ederse gayet yetişir En önemli şey şu an mükemmel düzen kurmaya çalışmamak önce eşyaları güvenli şekilde toparlayıp yeni eve geçirmek gerekiyor Yerleşme ve detaylı düzen zaten taşındıktan sonra yavaş yavaş yapılabilir Kendinizi strese sokmadan planlı ilerlerseniz üç günün sonunda büyük ihtimalle düşündüğünüzden çok daha fazla iş bitmiş olacak
Her şeyi birden indirdik gözüm korkuyorrr
Cevap
7Cevap
Karton bulmam lazım kırılacak şeyleri hemen paketle şimdiden
Evet ya bisuru şey var
Teşekkürler umarım kolay gelirrr
Sallanmazsan üç dakkada toplarsın 😂
Yok ya keşke çok eşya var 😂
Yardım lazım mı 😄
Yok teşekkürler
Yardimci olabilir gönüllü yardimci:) paketlemeye temizliğe duzenlemeye taşımaya ")
Yardımcı olacak çok gerek yok
Bedava yardımcı olsa ne zaferden olur mu
Bedava yardımcı olsa olmaz mi
Büyük çöp poşetleririne salla gitsin nevarsa. Kutuyla bantla uğraşma
Benim şuanki müdürüm 1 saatte ev taşıdı
Müdür o kargo şirketiyle anlaşmıştır 😞
Kolaylıklar diliyorum
Teşekkürler
Firmalar var her seyi yapiyorlar
zor ya
Evet 😔
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?