Sabahın köründe kalkıp evi temizliyorum mutfağı salonu oturma odasını yatak odalarını misafir oturma odasını tuvaleti banyoyu 2 mutfağı holü
Giyinme odasını
Annem işten gelince evi mahvediyor. Ders çalışamıyorum sonra bana bağırıp çağırıyor, ithaf etmem için hiçbir neden yok.
Bana ders çalış dedi
İki mutfağı kirli bıraktı TV ünitesi toz dolu, ütülenmesi gereken bir sürü kıyafet var dolaplar hep parmak izi yerler çıplak ayak izi
Delireceğim artık bu çektiğim ne benim
Giyinme odasını
Annem işten gelince evi mahvediyor. Ders çalışamıyorum sonra bana bağırıp çağırıyor, ithaf etmem için hiçbir neden yok.
Bana ders çalış dedi
İki mutfağı kirli bıraktı TV ünitesi toz dolu, ütülenmesi gereken bir sürü kıyafet var dolaplar hep parmak izi yerler çıplak ayak izi
Delireceğim artık bu çektiğim ne benim
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Oda az dikkat etsin ya çocukmu
Ne yapacaksin kütüphane de yatip kalkacaksin annene de ben artik ev isi yapmayacam senin yüzünden serd calisamiyorum kütüphaneye gidip gelecem diyeceksin en iyi yer kütüphanedir zaten sessiz sakin ortam
İzin vermiyorlar.
Sen izin almayacaksin ki bu senin hayatin hayatini mahvetmelerine izin verme o zaman ev isi yapma odandan cikma ders calis
Beni evden atsınlar ozman
Herkesin ailesi aynı değil. Bana şiddet uygularlar yapmasam
Oooo bu hic iyi degil seni anladim simdi senin yasin daha erken senin yapacagin sey o evden kurtulmaya calisman olacak bir daha yuzlerine bakmayacaksin ölüyorum geberiyorum deselerde dönüp bakmayacaksin
en çokta siz hak ediyorsunuz bir yerlere gelmeyi bence umarım her sey gönlünce olur
İşte öyle olmuyor maalesef böyle aile evinde canımıza kastesiyorlar sonra sonra yanlış bir evlilik yapınca olan bize oluyir
Zannetmiyorum. Dayanacak gücüm yok okadar işim var ki nasıl ders çalışacağım düşünüyorum
Bizim hakkımızı nasıl verecekler bircok kız aile evinden çıkmak için evleniyor
haklısınız gonlunce olsun
Kütüphanede çalış evden uzak dur
Annen ne yapıyor evde?
Kütüphaneye git? Temizlik onun görevi
Kütüphane dolu sabahın 6 da gitmek gerekiyor evi kirli bırakıp gidersem kıyameti koparır o ile babam biz çalışıyoruz diyorlar