Evinizde üsttekinin zıplamasını örneğin 3 5 yaşındaki çocuğun zıplamasını hissediyor musunuz ya da alttakinin kavgasının sesi ya da sinirden duvara vurmasını hissediyor musunuz. Ve bizim evde yürüdüğüm zeminin bazı yerleri az daha yüksek, bu herhalde can taraflarına yakın. Sizlerin evinde de öyle mi sizce bunlar ev sağlamlığını gösterir mi
2 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bence hiç normal değil hele üst çatı katı tıkır tıkır ediyor bende odamda yanlız başıma otuyorum gelsene yanıma deli diyorum gelmiyor
Bizde 2de oturuyoruz ses bazen felaket oluyo sizin sanırım en üst kat
Ne yaziki
Çaya buyurun
O kadarda değildir o evde oturulmaz o zaman
O kadar da değili sağlamlık için mi dediniz
Evet ses geçiriyorsa zaten ara katlar incedir zemin için ise yerdeki son beton (şap) düzgün atilmamistir o yüzdendir
Ara katların inceliği kötü bir şey mi
Şöyle yapalim niçin soruyorsun bunları peki direk olarak onu söyle ona göre konuşalım
Evin sağlamlığını merak ettim
Yani şöyle düşün o zaman bu tür sesleri duyman ne kadar normal? Bina sağlam olsa bu sesleri duyarmisin?
Doğru diyorsunuz. Maalesef deprem büyük korkumuz ondan korkuyoruz. Maraş depremi zaten çok kötüydü obdam bir korku oluştu millette
Artık bildiğim kadarıyla zaten binaların deprem belgeleri oluyor ya da alım satimlarda bu belgeler verilmesi lazım kendi eviniz mi yenj mi alicaksiniz
Bizim ev yaklaşık 6 senelik Allah izin verirsede 2027 yazında taşıncaz
Belgeden haberim yoktu o konu için teşekkürler
Kendi evimiz bir apartman dairesinde
Nasıl yani 6 senelik derken yeni binalardan bu tür seslerin gelmemesi lazım zaten tam emin değilim ama deprem dayanaklilik belgesi vb şeyleri bakın hatta belediye de kontrol ediliyordu sanırım yani o kadar alt ve üst kattan sesler duyuluyorsa sorun olabilir tabi ki çok çok asairi bağırma sesleri duyulabilir
Ya genelde kavga sesi ve yukardaki bebelerin zıplama sesi gelir. İnşallah sorun yoktur demekten başka çarem yok maalesef yeni eve taşınana kadar
Ben Ankara çubukta oturuyorum hep arkadaşlarımın evleride hep öyle. Sanırım buranın sorunu bu
Zaten en büyük korkum bu İstanbul depremi
Korkunun ecele faydası yok derler ölüm dersen bazen yolda giderken bulur seni ama göz göre göre de bazı şeyler olmaması laizm yeni bina için deprem belgesi sorun en azindna var mı yok mj ogrenmis olursunuz
Teşekkürler. Sizce büyük istabul depreminden Ankara etkilenir mi yıkım olarak
O kadarını kimse bilemez maalesef bosuna kafaniza takmayın derim
Bi tahmin etseniz bari biraz içim rahatlar belki
Kız manyak mısın sen yat uyu İstanbul'da ki deprem. Ankara'ya kadar nasıl gelsin 😅
Bu arada çok teşekkür ederim bu konuda Allah yolunu hayır eder inşallah
Amin cümlemizin inşallah kendinize iyi bakın deprem olayını fazla düşünmeyin 🙏
Teşekkürler
Yokta ses kafa patlatir
Teşekkürler
Rica ederim