Bakın eve yeni taşındık ve bence dolap siliyorum ama büyük bayağı giysi dolabı. Çok tozlanmış, iyice siliyorum, bana yavaş falan filan diyor, ileride duyuyorum ama iyice, güzelce yapmadan hızlı yapsak temizliğin ne gereği kalıyor anladım. Sonra da derin dondurucu sildim. Dün akşam da oturma odasını iyice silip mobilyaları falan yerleştirdim, masaları sildim daha ne yapmam gerekiyor, çok sinirlendim.
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Kim ne derse desin boş ver yavaş temizlemek detaylı temizlemek daha iyi
takma boş ver
kafasını sallayıp geçeceksin, kimse için hızımdan ödün vermem temizlik dediğin sindire sindire içe sinerek yapılır öyle üstünkörü iş mi olur.
Vallahi içime çok sindi şimdi çamaşırlar yıkandı serdim kuruyacak temiz temiz koyacağım dolaba.
Evet işte temiz doğru şekilde yavaş yapılır dip bucak bu iş sende
En nefret ettiğim şey iş yapan birine haklı ya da haksız olarak laf söylenen kişi. O bezi onun ağzına tıkayıp al sen devam et diyesim gelirdi şahsen.
Birde bezi ikide bir yıkıyorum falan hani temizlik bu hemen olacak bir şey değil ben takıntılıyım ufacik bir toz olsa o iz kalmadan geçecek
Ellerine sağlık
Teşekkür ederim
Sıkma sen canını doğru olanı yapmışsın
Hic takma yoluna devam et
Gel sen yap derim hdjdd
Diyeceğim aslında saygıdan diyemiyorum. Aldığı her şeyi başka bir yere koyuyor atıyor hatta az önce balkon yıkadım daha ne yapmam lazım.
Kim ya o
Bunlarin hepsini 2 saate yapman gerek
1 saat 30 dakika
Sorfa falanda kaldırdım yataklari topladım
Helal kız bence başarılı
Bencede
Bunu diyen kim
Uzaktan akraba kim olacak
Sen işini özenli ve detaylı yapıyorsun
Evet
Buna saygı duyması gerek. Kendi kalıplarına sokmaya çalışmasın, olduğun halinle seni kabul etsin
Zaten bunu diyen kişi uzaktan akraba ailem falan baya seviyor temizliğimi
Çok ince düşünen, her şeyi kafaya takan birisin. Sen bin düşünür, bir konuşursun, kalp kırmaktan çok korkan hanım hanımcık biri olmalısın
Ehh birazcık öyleyim
Teşekkür ederim
Rica ederim Nur Sena
Daha da yavaş ol
Öyle yapacağım sanırım 😂😂
En iyisi 🫤
Al kendin yap derim
Kim o sinir