Güncellemeler
4 gü
Kireç temizliğinde sert ağartıcılar ve güçlü kimyasallar yerine doğal yöntemlerden de yararlanılabiliyor. Temizlik uzmanları doğal temizlik için beyaz sirke, yumuşak bir bez veya sünger, yumuşak kıllı bir diş fırçası ve bir kase kullanarak kireçten doğal yolla arınmayı sağlayabiliyor.
Beyaz sirke doğal temizleyici görevi görürken bez veya sünger yüzeyi nazikçe temizlemek için kullanılıyor. Diş fırçası ise musluğun bezle ulaşılması güç küçük noktalarındaki kalıntıları çıkarmaya yardımcı olur
Beyaz sirke doğal temizleyici görevi görürken bez veya sünger yüzeyi nazikçe temizlemek için kullanılıyor. Diş fırçası ise musluğun bezle ulaşılması güç küçük noktalarındaki kalıntıları çıkarmaya yardımcı olur
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Merhaba,
Valla ben köpük sabun, sonra cif krem, sonra asperox kullanıyorum! 😅
Olduğu kadar! 😅
ağa senin cüzdan baya kabarık desen en iyisi ekonomik beyaz sirke tek kalem tertemiz
Teşekkür ediyorum. Bunu deneyeceğim. 😅Araba yıkarken de köpük sabun 😅paspas atarken de köpük sabun 😅5 kg bitti yenisini aldım 😅 çamaşırları tursil ile toz 😅
devam ağa
EyvAllah ama sirke de alacağım 😅
Ben bildiğimiz alışveriş poşetine cif ve bulaşık parlatıcı döküyorum siliyorum durulayınca bayada çıkarıyor
ekonomik olarak beyaz sirke
Karbıionat sirke her derde deva
beyaz sirke
Evet
aynen
Yağ çözü ile
Kireç sökücü ile
ölüme meydan okurum diyorsun ıgggg kokusu bile sıkıcı
Kalorieneiger ile
zeus beyaz sirke
Olabilir