Ben İstanbul Esenyurt civarlarında 1+1 veya 2+1 eşyalı ev kiralamak istiyorum, bir çoğu emlakçı üzerinden 25 bin fiyat gösteriyor. İlk ay ne kadar veriliyor bilginiz var mı, yani emlakçı komisyonu yaklaşık bu fiyata ne kadar oluyor bilginiz var mı
19 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Emlakçı komisyonu 1 kiradır. Atıyorum 25.000 TL kirada anlaştın, genelde 1 kira depozito, 1 kira komisyon, bir de önden 1 kira toplamda 75.000 TL ile bir eve girmiş olursun. Tabi bazı ev sahipleri 2 depozito isteyebiliyor. Bir de neden Esenyurt? Hem yapısal hem de nüfus olarak çok saçma bir yer. Özellikle bazı mahallelerinden uzak dur. Saadetdere, Namık Kemal, Barbaros Hayrettin dışında çöp bir semt
Ben ztn daha önce yıllarca avcilardayim ama evde kalmıyordum baktığım evlerin fiyat ve metrobüse yakınlık olarak hep o civarda birde bir şey diyeceğim tek tutacağım öyle faturaya falan da çok bişey gitmez yaklaşık 20-25 civarında tutsam fatura aidat falan derken 30 bulur memur olarak gidicem en az alacağım maaş 75 ilk ayda 2 katı yatıyor diyolar komisyonlu sence İstanbul'da yaşamakta zorlanır mıyım ev de avcılar civarı olacağı içinde çok masraf da gitmez maaş 75 ama sağlık alanı olduğu için 100 ü… [+]
Yazdıklarının hepsi okunmuyor ama 20-25 civarı bir ev tutarsan söylediğin maaşla rahat yaşarsın
Ben de senelerce avcılarda yaşadım da güvenlik konusunda avcılar daha iyi ama kiralar yüksek, sadece metrobüse yakın lokasyonlarda ev bak esenyurt için, çok içerilerde ev tutma güvenlik durumu için
Anladım teşekkürler sagolll
kira ne kadarsa komisyon okadar alırlar tabi pazarlıkta yapabilirsin
Abi bişey dicem ben tek tutucam öyle faturaya falan da çok bişey gitmez yaklaşık 20-25 civarında tutsam fatura aidat falan derken 30 bulur memur olarak gidicem en az alacağım maaş 75 ilk ayda 2 katı yatıyor diyolar komisyonlu sence İstanbul'da yaşamakta zorlanır mıyım ev de Esenyurt avcılar civarı olacağı içinde çok masraf da gitmez maaş 75 ama sağlık alanı olduğu için 100 ü gecedebilir en düşüğü söylüyorum 75 diye
bütçen seni zorlamayacaksa normal aldığın para zorlanma olmaz asgari ücret alanlarda geçiniyor ama bence takılma derim sadece kışın doğalgaz yüksek gelir en düşüğü 2.5 ya da 3 bin gibi
rahatladım çok teşekkür ederim 😄
rica ederim bide yol parası var tabi tutacagin ev ulaşıma yakinmi bilmiyorum
Genellikle Bir Ay Peşin Kira, Bir Kira Bedeli Depozito, Bir Kira Bedeli Komisyon Alınır.
bişey diyecm ben tek tutucam öyle faturaya falan da çok bişey gitmez yaklaşık 20-25 civarında tutsam fatura aidat falan derken 30 bulur memur olarak gidicem en az alacağım maaş 75 ilk ayda 2 katı yatıyor diyolar komisyonlu sence İstanbul'da yaşamakta zorlanır mıyım ev de Esenyurt avcılar civarı olacağı içinde çok masraf da gitmez maaş 75 ama sağlık alanı olduğu için 100 ü… [+]
35 Bin TL Her Ay Kira Faturalara Gitse 40Kalsa Bence Zorlanmazsın
Teşekkür ederim 😄
Rica Ederim
Emlakçi 1 kira bedeli alır, 1 depozito 1 kira vererek yerleşirsin
En az 1 kira kadar emlakçı komisyon alır kimisi 2-3 kira ister.
yawrum emlakçı komisyonu 1 kira bedelidir. kiracıdan be kiralayandsn alır. yani evi 25 e tuttuysan 25 te emlakçı alır peşin.
1 kira emlakçıya bayılıyorsun.
emlakçı komisyonu kira bedeli ile aynıdır
bir şey sorucam birde kira diyelim 20 emlakçı 20 ben şu an tasinmicam o yüzden emlakcilarla görüşmedim kışın düşünüyorum fatura falan onları kendi üzerimize almak için ne kadar gidiyor bilgin var mı
Tayinmi? Atamamı?
Yardımcı olmamı ister misin kanka
Benim evde kal