Alacağım iki şey olur: iki tabak, iki kupa, iki tencere, bir tava, kaşık, çatal, bıçak.
Ağzım açık kalıyor, kadının biri kahve fincanı köşesi yapmış sanırsın kadın kahveci, kafede bile o kadar yok. Kahve makineleri beni güldürüyor, dahası her türlü kahve makinesi, 4 adet süpürge, koltuk yıkama. Bunlar hep gereksiz.
Tüm zamanınızı evde mi geçiyorsunuz
Evlensem halı dahi almam, onun temizliği ile mi uğraşacağım, gezmek tozmak varken evde oturup insan ne yapar ki
Ağzım açık kalıyor, kadının biri kahve fincanı köşesi yapmış sanırsın kadın kahveci, kafede bile o kadar yok. Kahve makineleri beni güldürüyor, dahası her türlü kahve makinesi, 4 adet süpürge, koltuk yıkama. Bunlar hep gereksiz.
Tüm zamanınızı evde mi geçiyorsunuz
Evlensem halı dahi almam, onun temizliği ile mi uğraşacağım, gezmek tozmak varken evde oturup insan ne yapar ki
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kısmen doğru kısmen yanlış bakiyorsun
ama genel olarak Çeyiz kavramı fakirlere ait bir kültür koy paranı cebine ister altın yap ister döviz ister hisse senedi ister coin sana lazım olunca don nakite git iki dakikada en son model ne çıkmışsa satın al yıllarca evlenecegim Diye bir odada evlenecegim zaman kullanacağım esyalari depolama fikri çok aptalca.
Kesinlikle ev almak bana daha mantıklı geliyor. Gösteriş sevmeyen biriyim komik geliyor az önce bir kadının çeyizini gördük komikti.
Aslında bu böyle başlıyor. Ama kadınlar çok hızlı manipule olup başka kadınlar içinde yarışıyor. Düğün sevmem ben kızlar da sevmez. Ama gün geliyor diyor ki o sefika hanımın ayi gibi kizina bile şurada düğün yapıldıysa kusura bakma ama bende Hilton dan aşağı kabul etmem birbirine hava atmak için yapılıyor. Ki zaten ceyiz serimi de bu. Milleti kıskandırmaya çalışmak
Yoksa size ne M k benim evime aldığım parçalardan
Şimdi ben yalan söylemeyin ben düğünü çok eğlenceli yapıcam çokta para harciyacam eğlenmeyi seven biriyim. Milyonlar harciya bilirim düğün için ama gösteriş için değil eğlenmek için
Lübnan kökenli biriyim. Düğünü de Lübnan da yaparım Lübnan'ın modada Türkiye'nin çok üstünde özel tasarım gelinlik diktiritim Lübnanlı biriyle evlenirim zaten dans etmeyi de çok severim. Gösterilerin olmasını çok isterim umarım doğru insanı bulurum
Benim düşüncemde bir paradan maksimum verim almak gerekir. Düğün değil nikah yaptım ama çocuk odami bugün 200 250 bine alamazsın ya da cocuklarimin yattığı yatak lateks yatak kakao ağacının sütünden yapılıyor iki kızım var 50 50 yüz bin sadece yatağın döşeği. Yastıkları kaz boyun tuyu.
Karima araba hediye ettim geçen sene ortalama 1.5 milyon ama bu vlendigimizde gelin arabam çok taka tuka bir arabaydı. İstesem kiralar miydim evet kiralayabilirdim ama gereksiz buldum herkesin harcama mantalitesi farklı çalışıyor.
Normal şeyler bunlar paran varsa yaparsın
Yaparim çünkü cevizin amacı evliler ekonomik olarak destek olmakmi
Nasıl anlamadım
Arkafslarkma sormuştum çeyiz niye ua diye onlarda işte atiyorum lif tabak takımı falan koyuyorlar ya asıl amaç evliler destek olmak içinmiş evlenince çok masraf oluyor ya
Bana da çok saçma geliyor
Hiç çocuğun olmicak mi, misafir gelmicek mi evine?
Gelse evde agırlamam yemeğe götürürüm neden saatlerce ona hizmet ediyimki sohbet dahi edemeyiz
Saçma kayınvaliden vs elbet eve gelecek, belki yatılıya kalır bir kaç güne. Öyle içi boş bir evde bana saçma geliyor, o eve ben ev demem açıkçası
Kaynana ağırlamak çok saçma neden kendi evinde kalmasın ki
Oğlunun evi kalamaz mi
Kala bilir de bizde evde olmayız nasıl desem
Leyla ben evde oturmayı sevmiyorum kaynanmı alır tatile götürürüm
Yay burcuyum ben evde duramam
Ahahahah anladım gezmeyi seven tiplerdensin canım, öyle bir kocada bulsan sorun olmaz senin için.
Yay Burcu koca gerekli iki yay harika
Sen bulursun
Kesinlikle
Evet yapıyorum
Hangi yurt arkadaki tanıdık geliyor